Мощна магия за привличане на любим мъж

Ходжа Беркант се специализирал в магиите за привличане на мъжа, когото е харесала жената за свой съпруг. Той прави невероятно мощна безотказна бяла магия.

Преди това ходжата винаги прави допитване до Свещената книга – Корана и вижда дали този мъж е предопределен за тази жена. Ако двамата са един за друг, прави магията. Ако не са подходящи, не я прави, ако ще жената да е готова да плати милион нови турски лири.

Обикновено жената иска да привлече по-богат мъж от нея, за да я осигурява материално. Това е хубаво, но трябва да се внимава много. Ходжа Беркант работи със силите на природната магия и се съобразява със факта дали двамата са подходящи един за друг.

Той казва, че ако човек се бърка неправомерно според Вселенските закони, рано или късно той ще си навлече непоправими беди за себе си и бъдещите поколения. Затова е много важно да се знае с това свое желание дали няма да сбърка и днес да ни е хубаво а утре – тъжно.

Ако днес направим „добро“ за себе си, което всъщност е лошо за други хора, това деяние се наказва строго от Аллах и Майката Природа.

Ако въпреки всичко направим това, което сме си наумили, за да ни стане хубаво на нас, то наистина ще ни стане хубаво. Трябва обаче да сте сигурни, че в утрешния ден или след няколко години събитията ще се завъртят и лоши беди ще ни достигнат зад гърба.

Много жени са се обърнали към ходжа Беркант с тази молба да привлекат с тази мощна любовна магия любимия мъж. Тя действа безотказно и то много бързо. Има обаче едно тайно условие и ходжата споделя за него само с жената, която иска да направи това.

Ако искате повече подробности по това или пък просто да изградите контакт с ходжата Беркант, трябва да му напишете подробно историята си в коментарите по-долу. Той ще прецени какво и как, и що. Важно е да оставите при попълването на формата за коментара реален имейл адрес, на който да могат да се свържат с вас.

За да бъде публикуван, коментарът трябва да е на кирилица и да е подробен. Само така ще имате гаранция, че ще се свържете със самия ходжа Беркант, който трябва да се заинтересува от вашия коментар.

Enjoyed this post? Share it!

 

87 коментара по “Мощна магия за привличане на любим мъж

 1. Здравейте Петя! На всяко писмо отговарям, но понеже сте писала НЕРЕАЛЕН , ФАЛШИВ или МЕНТЕ имейл адрес , затова не идват отговорите от нас към вас. Как да напишем по ясно че трябва да си давате личните истински мейли??? Тук в коментарите не се отговарят лични и съкровени неща. това става на личната поща . Дайте си истинския мейл. Само ние го виждаме.

 2. Здравейте , аз сам една жена която никой не харесва , не можах да имам дом семейство и деца . Пьлно нещастие е при мен ,харесвам един човек той знае но нищо .Моля ви кажете ми защо е така защо не ме харесва никой .

  • Петя, отговарям , но писмото ми се връща , защото е фалшива имейл пощата ви. Моля пишете на този email: info@berkanto.com

    • Има начин. Пишете на служебния ми мейл и дайте всички данни:info@berkanto.com

  • И вие сте писала фалшива електронна поща. Отговарям , но писмото ми се връща , защото е фалшива имейл пощата ви. Моля пишете на този email: info@berkanto.com

 3. Често срещам магия , която спира любовта на човека. Можете да поръчате гадание на служебния мейл. Пишете лично тук и дайте своите данни, за да отговоря на въпросите Ви : email: info@berkanto.com

 4. Здравейте обръщам се към вас с надежда да ми помогнете да си върна мъжа с когото имах връзка преди години!ще чакам вашият отговор благодаря!

   • Здравейте ходжа беркант,Незнам от къде да започна с мъжа ми сме заедно от 2 години ,аз имам предишен брак и едно дете в началото всичко неше много хубаво нямах ме никакви проблеми заради него се разделих с 1 ми съпруг ,умираше за мене и след като ни се роди детето всичко тръгна на зад всеки ден кавги даже започна и да ни посяга Незнам какво да правя ,имаме ли магия моля птговорете ми не искам и това дете да расте без баща си

 5. Здравейте преди 9 години имах връзка с един мъж всичко беше наред между нас и изведнъж ме напусна оказа се че е имал и друга аз изкам да си го върна или поне да имам някаква връзка със него че не съм го виждала отдавна и много ми липсва ако можете да ми помогнете ми пишете ще се радвам да чуя вашето мнение Благодаря!

  • Магията може да разруши щастието на партньорска връзка , която години наред е била в хармонични взаимоотношения. Трябва да се провери дали има магия.

   • На мен ли да ми е направена магия или на него искам той да ме потърси да разбера как е защото аз оште имам чуства към него

 6. Здравейте Беркант имам големи ядове с моя мъж ,от 15 години сме заедно имаме две деца,последната година се карахме за битовизми ,имаше и проблеми на работа ,разделихме се и след месец получи инфаркт.И стана много лош с мен узлоби се и не иска и да чува за мен. такова хубаво семейство бяхме не искам да го изгубя много ми е зле не ям не спа вече пети месец сме разделени отчаяна съм и на децата не им е хубаво ,че баща им го няма много са свикнали с него,незнам дали има друга жена не съм чула нищо и не се виждаме ,само по телефона за децата.Избягва ме бяга направо от мен ,а толкова държеше на мен и на семейството си.МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ГО ВЪРНА ОТЧАЯНА СЪМ!!!

 7. Здравейте,

  обръщам се към Вас с моя проблем и се надявам да ми помогнете. Запознах се с едно момче преди няколко месеца, ходихме 8 месеца и от 2 месеца се отдръпна от мене. Живеехме заедно, но в един момент той си тръгна с обещания, че ще се върне и всичко ще е наред. Казваше, че ме обича и не можел без мене. Обичам го и искам да направя нещо да си го върна. Обаждаше ми се всеки ден по няколко пъти сега и спря да ми пише дори. Работим заедно и ми е тъжно само като не мога да говоря защото някакси иска да ме избегне. Вярвам и той, че ме обича и мисли за мене, но някои или нещо му пречи и му повлия лошо и се раздели с мене. Моля Ви помогнете ми, защото и психически и всякак рухвам. Моля Ви

 8. Здравейте ходжа Беркант от две години обичам един мъж до полуда,болна сам по него,но той много внимание не ми обръща идва рядко при мен без чувства,обичам го ,искам с него да си изживея живота.много е коравосърдечен занимава се и с други жени.помогнете ми моля ви иаскам само мен да обича и да вижда благодаря от сърце.

 9. Здравейте обръщам се към вас с надежда и вяра че ще ми помогнете.
  С моя мъж сме заедно от 4 години имаме 2 деца работи в чужбина много ме ревнува постоянно се обажда и преди 2 седмици ми каза имам си друга жена в главата сега вече се обажда 1 път в деня много го обичам неискам да се разделяме моля ви помогнете ми да бъдем пак щастливи

 10. Zdr xodja berkant omajena sam ot devet godini no s maja mi se razdelixme zaradi druga jena sega tazi jena jivee s maja mi veche deset meseca molq vi pomognete mi da se sabera otnovo s maja mi kajete kakvo da napravq za da si go varna obratno pri men i da gi razdelq tqx dvamata molq vi pomognete mi da si go varna obratno sapruga mi pri men chakam vahiq otgovor.

 11. Аз имам много странна история.Така разведена съм с 2 големи деца отдавна преживях развода си след него обаче си хванах приятел с когото съм 5 години.Много държах на него докато се оказа че ми е промивал мозайка и ме е използвал.Помъчих се да го оставя но никакъв шанс .Аз съм измъчена нямам сили .Аз работя плащам всички сметки той просто не се интересува за децата ми нищо не остава заплашва ме искам да ми помогнете да си тръгне от живота ми да остави мен и децата на мира. Не мога да се отърва от него .Ако изобщо го прочетете надявам се не виждам смисъл в тоя живот искам спокойствие и моите деца.Само Господ ме утешава на него се моля.

  • Енергийнете вампири черпят живота от добрите хора като вас. Има една магия, с която може безболезнено да се отървете от пиявицата на живот при вас.

 12. Здравейте,

  Мъж на 44 съм и съм още ерген! Питате се как така на тази възраст и още ерген? Ами случва се не мога да си намеря подходяща жена и до сега имах други приоритети в живота.Но се случиха лоши неща през изминалата 2016 година и живота ми се преобърна на 180 градуса.Взех решение ,че вече не ме вълнува материалното,това което съм постигнал ми е достатъчно.Имам си собствено жилище,собствен автомобил а от скоро и имот на село където ще правя ремонт за по-удобно на моите родители.Сега искам само едно жена до себе си и поне един наследник или наследница!Дали ще ми се случи нещо такова?Много го желая и мисълта,че съм сам много ме тормози.Дайте ми съвет какво да направя за да открия жената за мен?
  Благодаря.

 13. След 20 годишен щастлив брак аз и съпруга ми в момента сме разделени.Имаше изневяра от негова страна,опити да останем заедно след това,които не дадоха резултат.Той се промени страшно много след случая.ВВече казва ,че е сигурен ,че между нас вече не може да има нищо,че просто иска да е спокоен и да подреди живота си.Направих всичко възможно да се върне отново но той казва че вече е отеггчен .Не знам какво се случи с нас нито той може да ми обясни за да го разбера.Не мога все още да приема че една наистина щастлива любов може да си отиде просто така!

 14. Здравейте.Ето я моята история с моя приятел сме вече от 3 години заедно но нещата не вървят бяхме много щастливи и постоянно бяхме заедно но за един ден всичко се промени започна да ми крещи за най малкото което правих да ме обижда говореше ми колко много го дразни моето дишане моята походка че неможе да ме погледне вече а когато излезнеше навън ме търсеше по телефона извиняваше ми се и ми казваше колко много ме обича и че искаше да е до мен но нещо го спира когато ме види се променяше гонеше ме от вкъщи казваше че вече не иска да е с мен че не го привличам след което ние се обърнахме към един човек и беше ни казано че имаме магия нахрана за да се караме да не ме поглежда повече и да се разделим все още сме заедно и се обичаме и се борим но страдаме и двамата искаме да сме заедно и да имаме семейство но не става аз все още го отблъсквам от това нещо никой неможа да ни помогне затова моля ви помогнете ни обичам го наистина много

 15. Здравейте Ходжа Беркант.Моля Ви за помощ.Жив и здрав бъдете.За пореден път се разделяме с бащата на детето ми. Заедно сме от 4 години, детето ни е на 3.Любовта ни е трудна, мъчителна, пагубна…изтормозихме се.Събираме се, Разделяме се и пак си казваме, че се обичаме но просто не можем да живеем заедно.Семейството и приятелите му се бъркат в отношенията ни, Запознахме се в чужбина, заживяхме заедно, забременях веднага и до раждането нямахме проблеми.Дойде майка му на гости, уж да ни помогне с детето и след нейното присъствие зейна пропаст между нас.след идването й той се промени, стана груб с мен, просто стана друг човек. Всяко дребно нещо ни вади от равновесие.Постоянно имаме проблеми. Като куче и котка сме.Минахме всякакви граници на нормално поведение, станахме зли един към друг.Мразим се като чужди, обиждаме се, заплашваме се, тормозим се- пълен ад.Когато сме заедно не можем да се издържаме, когато се разделим плачем, страдаме обясняваме се и не след дълго пак се събираме.Не можем да приключим, не можем и да живеем заедно.Намерих магия от майка му,(разтопено олово увито с листче на което си е написала желанието да го задържи в къщи) сложено в нещата му.… Тази жена не се интересува че разбива живота на трима човека.Тя постоянно го настройва срещу мен и детето, внушава му че не ни е длъжен с нищо че е млад и трябва да излиза с приятели и да го няма по цяла нощ имал нужда да си почине и да имал любовница значи съм си го заслужила.Прави й кеф да ме тормози.Постоянно го настройва срещу мен. Щастлива е като ни слуша да се караме.Синът й ме обича аз него също, имаме дете…Плачем постоянно и двамата и не можем да си обясним какво се случва с нас.Сега сме разделени за пореден път и тримата страдаме.(и детето усеща че нещо не е наред)Направи ни на нищо тая жена..Плановете ни отидоха на боклука, бъдещето на детето.. нищо от това което планирахме не стана…той коренно се промени и към мен и към детето,караме се постоянно…Тя открито се кара с мен, това че ме смята за неподходяща за сина й не е тайна за никого, но детето ми е потърпевшо от нейната глупост и злоба.Както и да е вече нямам големи надежди за нищо.Моля Ви помогнете ни…Съсипа ни…

 16. Zdravaite,

  Bih iskala da razbera imam li napravena magia i dali ni e predopredeleno da budem zaedno s Vladimir Nikolov 03-12-79 a az sum na 01-06-74.

  Blagodarja predvaritelno.

 17. Здравейте!Пиша ви от отчаяние.11год. живея с мъжа,който винаги съм харесвала.Той е разведен,аз също напуснах първия си съпруг,но нещата не вървят нормално.Като куче и коте сме.Това ме измъчва,ще се поболея.Изневерява ми,абе с една дума-обича си жените.Освен това и предишната му жена непрекъснато прави магии.Бих искала да знам дали изобщо сме един за друг.Можете ли да направите така,че отново да се сближим.Моля ви ,помогнете ми!Благодаря ви предварително!

 18. Здравей те, уважаеми Ходжа. Имам нужда от помоща Ви. Мисля, че едно познато момче му е направена магия за любов, защото преди да се обвърже сериозно с нея той не я обичаше,използваше я само за развлечение,но сега има намерения за женитба,не слуша своите приятели,защото и те виждат рязката промяна в него.Надяваме се да ни окажете вашата помощ,очакваме вашият отговор в най скоро време !!!

 19. Здравейте, уважаеми Ходжа Беркант! Имах дългогодишна връзка с един мъж, но от доста време не сме заедно, той каза, че иска да е сам. Моля, направете ми муска за любов, която ще ми помогне да си го върна, защото го обичам, а зная, че дълбоко в сърцето си и той ме обича! Благодаря!

 20. Здравейте.Пиша ви с молба да ми помогнете.става въпрос за съпруга ми.разделени сме и не знам какво да правя с живота си.аз го обичам и вярвам че и той ме обича .имаме дъщеря.женени сме от 19 години.желая само да сме щастливи.моля ви за помощ.

 21. Здравейте, ходжа Беркант! Отчаяно искам да върна любовта на съпруга си. Бяхме щастливи дълги години, отгледахме прекрасна дъщеря, но тази година постепенно се променяше и отдалечаваш от мен и дъщеря ни. Сега постоянно говори, че иска да е сам, че не ме обича вече… Безпомощна съм. Искам да се самоубия. Обичам го повече от живота си и не мога да живея без него дори ден. Моля ви, помогне ми да си го върна. Да изпитаме отново радостта от взаиманата любов и семейно щастие. Благодаря ви от сърце.

 22. Здравейте! Имах си приятел две години, всичко вървеше добре , много бяхме щастливи и в един момент всичко се обърна, почнахме да се караме и все едно говорим на два езика а тъкмо щяхме да се местим заедно. Много го обичам искам да си го върна обратно, не искам друг .Знам че ме обича, и аз го обичам и може да сме много щастливи заедно, но имам чувството че нещо му влияе. Искам си го.

  • Здравейте.

   Значи аз и приятелат ми – гаджето ми имаме сериозна връзка с извинение децвеноста мие в него! Неговото семейство не ме иска..но той ме обича или поне обичаше!
   Ами..след като семейството му неме иска ние в продължение на 5 месеца сме заедно но без никой да знае но преди около 5,6 дена баткому-братовчедму научи че все още се виждаме с него и така нататак…от тези 5.6 той се държи много студено с мен одблъскваме винаги къса с мен и ме кара даму се моля за да бъдем заедно а аз го обичам но той живе в този край дето си обичкат магийте и мисля че майкаму муе направила нещо за да ни раздели а преди тези 5.6 той винаги ме караше дасе усмихвам даже искаше и да се женим! …той мразеше майка си а в тези 5.6 дена винаги говори с майкаму все добре се държи с нея а а с мен винаги се кара винаги къса с мен !!можете ли да ми помогните да си го върна да е както преди. ..даме обича да не се държи така с мен. ..

   • Рязката промяна в поведението на единия партньор е възможно да е бъде от нанесена магическа вреда върху двойката. Необходимо е да се поръча гадание , за да се погледне положението отвътре. Поръчайте го на лично съобщение.

 23. Здравейте ,преди пет години започнах връзка с една жена ,до преди пет месеца всичко беше много добре ,но от началото на aвгуст нещата между нас се промениха .тя започна да се крие ,да избягва срещи ,караме се непрекъснато ,а в същото време плаче непрекъснато и се кълне че дори и не разбирам колко много ме обича.аз се чувствам непрекъснато зле денонощно мисля за нея и се опитвам да я разбера ,но не мога да и повлияя по никакъв начин…искам да създадем семейство и да заживеем заедно ,искам да си върна любовта и към мен ,по всякакви начини и показах че съм до нея ,че се притеснявам и полагам всякакви грижи и усилия ,но само след ден нещата се променят..помогнете ако има някакъв начин.

 24. здравейте ходжа Беркант. Имах сериозна 4 годишна връзка,всичко беше ок разговаряхме на тема брак и деца.Скарахме се изведнъж и като нищо се разделихме.Минаха се доста месеци,но така и немога да преглътна този май,обичам го страшно много.Моля ви за помощ,искрено благодаря!!!

  • Здравейте ходжа Беркант! Семейна съм от дълги години.Със съпруга ми имаме две големи дъщери и едно внуче. Много се обичахме, но от едно известно време имам чувството, че между нас има друга жена, а съпруга ми е в разкрачено положение. Страшно много обичам семейството си. Искам обичта и вниманието му да е изцяло към мен както беше преди една-две години

 25. Здравейте…и на мен ми се наложи да потърся помощ…със човека с когото живея и имаме дете на 6 години имаме много дълга история…любов между нас винаги е имало,но винаги имаме и някакви проблеми…преди време намерих написана магия срещу мен от майка му,за раздяла беше…мислех че нищо не може да ни раздели…но от известно време той коренно се промени и към мен и към детето,караме се постоянно…каза че иска да се разселим,причина нямало,просто така щяло да е по-добре…мисля си че това е от външно вмешателство и затова търся помощ…

 26. Здравеите пиша това зашото сам мн очаяна имам сапруг и детенце тои нишо нее направил за мен толкова години само убиди и посягания чуствам се сама свекарвата се меши постоянно и става от зле по зле нямам желание за живот не ми варви в работа в семеиство в нишо все едно хората не ме забелязват временно опшувам с някои и се отказват от мен преди година се запознах с един човек които ме караше да се чуствам добре при парвия пр и ме изостави една година нито ми се обади нито нишо а аз оше го обичам когато се засечем само гледа нишо друго нямам желание за живот

 27. Здравейте,
  Първо да попитам, защото съм мъж, това, което предлагате на женския пол дали се отнася за мъже.
  Влюбих се в едно момиче, бяхме заедно, тя беше в невероятна криза след раздяла и бременна. Подкрепих я, помогнах и осъществих опората, която и беше вужна в този момент от живота и, но паднах в капана на любовта.
  Пре времето с нея тя беше много объркана, объркваше и мен, но беше чудесно в моментите в които беше тя.
  Накрая започна да се отдръпва, аборта беше минал, всичко беше наред, родителите и не научиха и тя започна да се оттегля с обяснението, че не може да си позволи поредната неподходяща връзка(По голям съм от нея с 19 години).
  Нямало как да ме представи на техните, имал съм дете и тази жена-майката на детето ми, щяла да е около мен цял живот.
  Наистина я обичам, вече 5-6 месеца е някаква агония, която продължава, пише ми от време на време посред нощ, което не е просто да види как съм, знам че има още нещо в нея, искам я, но нямам правилен ход какво да направя?
  Моля помогнете! Останах кожа и кости и не успявам да се намеря, късметът ми от тогава го няма, случват се невероятни неща, които цял живот не са ми си случвали и то накуп.
  Моля помогнете!
  Искам да сме заедно,да я усещам до мен, а не да търси контакт през телефонни писания! Искам я, ценна е за мен, докосна ме много дълбоко!
  Моля помогнете!

 28. Здравейте,ходжа Беркант!Вярвам във Вас,че Ви ще ми помогнете отново да си върна моят съпруг и баща на двете ни деца.Бях ме щастливо семейство с много любов и разбирателство.Но,от три месеца той е с друга жена и ни остави с децата.Мисля,че другата жена го е омъгьосла,да не ни поглежда,много рядко се обажда дори и на децата.Знам,че ни е направена магия да сме разделени.Това е мъжът на живота ми,силно го обичам и желая силно да си го върна отново при нас.Много страдам,и желая силно да си го върнем при нас.Моля Ви помогнете ми ,той отново да се влюби в мен и да иска да сме заедно.По скоро да се случи това,за празниците да сме заедно.Благодаря ви от сърце !

 29. Бяхме щастливи докато март 2016година родителите му продадоха апартамента в който живеех ме съпруга ми каза да живеем на вилата при родителите му аз исках да живеем самостоятелно защото аз имах също апартамент и тои беше празен тои отказа и каза при родителите му а майка му не ме одобряваше по незнайни причини така той отиде при тях а аз с детето в моя апартамент от март до октомври се срещах ме таино от родителите му докато на рождения ден на нашата дъщеря не се появи друга жена и от тогава живее с него а аз искам да бъда с него и пак да бъдем щастливи както преди

 30. Искам да попитам може ли от растояние да ми кажете дали аз и моят приятел сме един за друг и дали ще е хубаво да се направи такава магия за сбижаване между нас двамата или не моля ви се помогнете ми защото съм отчаяна. Надеждата ми е в вас да ми кажете какво трябва и какво не да направя за да задаржа мажа до себе си. Надявам се да получа някакъв отговор.

 31. Здравейте,
  Моята история всъщност е много интересна.Харесвам едно момче от много години.Харесвахме се още от детската градина, но след това се разделихме мина много време и се забравихме.Но преди две години пак се срещнахме.И аз започнах отново да изпитвам чувства към него,но ние сега нито си говорим нито нищо,вече не сме и приятели.Само се разминаваме,и се поглеждаме.Според мен и той изпитва някакви чувства,но не иска да си признае.Аз искам отново да сме заедно.Благодаря ако ми помогнете.

 32. Здравейте ходжа Беркант,обръщам се към Вас с голяма молба за помощ и мъка в душата.Нямам бракове но имам две деца от две жени.Първата остави дъщеря ни 8месечно бебе и ние с майка ми го отгледахме до 10г.е сега.С втората имаме син и живеехме извесно време отделно тя при техните,аз със щерката,понеже не ни искаха,но сме правили всичко секс,разходки,празници ит.н.Но от 2месеца тя изведнъж охладня тотално,не ми дава да виждам детето често,смени работата като я подозирам с шефа си,не ми говори мили думи,кара ми се и т.н.Намерих квартира да се изнесем от всички и това отказа,имам чувството че е зомбирана.Много я обичам и втората ли да изгубя.Въобще живота ми е каша,в нищо не ми върви а съм на 40г вече.Може и родово проклятие да имам че и мой братовчеди са така.Помогнете моля Ви!!!

 33. Здравейте,моята история е следната,преди 7 год се запознах с мъж,с който се влюбихме взаимно и много бързо заживяхме заедно на семейни начала и двамата сме разврдени и това беше втори шанс за нас,всичко беше перфектно ,дори моята дъщеря го нарече татко до преди 1 година започнаха скандали кратки раздели и събирания но през април окончателно си тръгна оказа се че има др жена и сега е д нея,мн съм отчаяна искам да си го върна и всичко да е както преди,очаквам вашия отговор

 34. Здравейте обръщам се към ВАС защото се надявам да ми помогнете,моята история е много объркана .Омъжена съм от 20 год. мъжът ми въобще не ми обръща внимание ,винаги ме пренебрегва ,пие и непрекъснато се караме ,но в името на децата поддържам нашите съпружески отношения .преди близо година се запознах с един мъж по млад от мен ,той ми помогна много емоционално и психически даже да се справям смойте проблеми,но от два месеца незнам какво му стана ,отдръпна се изведнъж от мен ,спря да ми се обажда ,просто незнам какво се случи,непрекъснато мисля за него ,не ми излиза от мислите и много страдам ,надявам се да ми дадете някакъв съвет и да ми помогнете

 35. Здравей ,Ходжа Беркан !
  Искам да те помоля за помощ и съдействие !
  Почина първия ми мъж, а след това за кратко време имах и втори брак , Все неуспешни връзка ,а напоследък и със семейни мъже.
  не съм първа младост и се страхувам от самотата .
  Дали някога ще намеря сродна душа ?
  Магия ли тегне над мен ? Къде сбърках ,какъв урок трябва да науча ?
  Ако решиш ,че мога да получа помощ то името ми е :
  Снежана Ганчева от Благоевград

 36. намирам се в италия можели да се разваля магия от растояние и какво ще трябва и колко ще стува…….значи момичето е Италянка жененое от начало беше добре после се обърна всичко на обратно свекървата нея искаше за снаха защото момичето е от бено семейство момчето се ожени за момичето че тя забременя и така се сгласи майка му но нея иска прави магии за раздяла , тормозия , нея слуша бие не дава намайкаи да ходи да помага на дящеря си каниса че ще я убие момчето слуша само маика си и баща си какво кажат те това прави ще може ли да се направи нещо на момчето да спре да слуша майка си и баща си и да иде да живеят на друго място далеч от тях и да блокира майката тоест свекървата каквито магии ида прави нищо да не ги лови вярвам на ходжа Бергман и за това реших да помогна на момичето чии много добро и обикновенно свекървата надута ще гръмне направо благодаря ти предварително.

 37. Здравейте,
  От 2 години сме заедно с моя приятел много се обичахме всичко беше чудесно като изключим неговата бивша жена, която постоянно разваляше магии, защото мислеше че аз съм ги разделила, но аз нищо такова не съм правила, дори тя ми каза че ще ни направи магия за раздяла и после ще му направи любовна магия. Аз не вярвах в тези неща, но един ден просто се събудихме и той беше различен. Сякаш демон се беше вселил в него, дори не говореше като себе си. Каза ми да се махна, че вече не иска да е с мен.. че не ме обича.. че не е същия човек. Разделихме се.. след месец се върна при нея. Не разбирам как стана. Сигурна съм че има направена магия, когато той беше в нормалното си състояние ме обичаше повече от всичко дори дете щяхме да имаме. Моля за помощ за развалянето на нейната магия.

 38. Здравейте! Пиша, Ви с молба за помощ! За втори път се разделям с мъжа на живота си, без реална причина! В единия момент всичко беше перфектно, имахме планове за бъдещето и после бум-той реши, че не иска да сме заедно! Вече 5 години сме в един водовъртеж от емоции! Мога с ръка на сърцето да кажа, че това е истинската любов за мен! За това моля, Ви, кажете какво да правя! Не искам магия, ако има вариант да му навреди! Единственото, което желая е да остареем щастливи заедно!
  Моля се с цялата си душа да успеете да ми помогнете! Благодаря предварително! Желая, Ви, всичко най-прекрасно!

 39. Излизам с момче което харесвам от много малка израснали сме заедно.. Имах си приятел зарязах го заради това момче той обаче си има приятелка която ми каза че ще остави за да е с мен .. Аз обаче с всеки изминал ден се влюбвам все по-силно и по силно.. Един ден ме прави най-щастливото момиче а на следващия ме разбива на парченца с безразличието си … Моля се постоянно да е мой да е с мен .. Искам да съм с него повече от всичко на целия свят
  МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО!!!

 40. Работя дълги годони в софия зимата там а лятото в моя град Троян или по точно Бели осъм.там живее моя приятел , има голяма и хубава къща която я поддържам от пролетта до есента.и тази пролет се прибрах понежи и бсща ми се разболя аз трябваше да се погрижа за него.аз се пробрах април месец и от тогава започнаха мъките.тичане по доктори имного проблеми но да обърним другата сърана, моя любим приятел започна една криеница, телефони, разговори не се пребираше по цял ден чудеше каде да отиде започна да спи отделно от мен затваря се в стаята, нищто не правеше по цял ден, започна да си търси поводи и вечер да излиза , даже го хванах че ме лъжи и то нвколко пъти.нещата не вървят ссмо се ксраме и вече не се и търпим гледаме да не се срещаме.

 41. Моята история започва така…С момчето, което бях работим заедно. Харесахме се и той поиска да заживеем заедно, живяхме три месеца през които той ми предложи брак, дори ми даде годежен пръстен. После искаше да имаме и деца пробвахме но не се получи. После постепенно той се отдалечаваше от мен докато една вечер се прибра и ми каза, че иска да се разделим. Тръгна си, но разбрах, че са намесени неговото семейство, дори ме обвиниха , че аз съм искала и притискала за всичко. А той мълчеше през цялото време докато техните, ме сриваха със земята… На работа се виждаме рядко, а той дори не иска и да ме погледне, ходи с наведена глава и дори не говори с колегите ни. Така за един миг цялата приказка се срина, от една голяма любов премина в руини. Когато се разделяхме, той ми каза неща, които неговите ми казаха… А уж му бях първата любов… той е на 28 години а аз на 30. Не знам какво и къде се обърка всичко но…

 42. Здравейте ходжа Беркант.При мен случая е следния.Виждам се вече половин година с мъж.Привързах се много към него,но той така и не можа да отвърне на чувствата ми.Преди няколко месеца бях изпаднала в депресия от случващото се.Не бях на себе си,защото той все повтаряше,че не може да вложи чувства,но можем да се виждаме само физически.Преглътнах всичко и на това се съгласих само и само да не го изгубя.Все още имам чувства към него,виждаме се,чуваме се всеки ден,но моята цел е да ме обикне.Ще се радвам,ако отговорите на коментара ми.

 43. Здравейте Ходжа Беркант,
  Ето накратко моята история.
  Никога не съм се омъжвала, имала съм връзки, но никога не съм имала усещането, че мъжът до мен е Моят мъж в този живот.
  До преди 3 години и 4 месеца.
  Тогава срещнах в един сайт един мъж и в мигът, в който го видях, просто сякаш нещо ми каза, че това е Този, когото чакам. Той е американеш, бил е женен три пъти и развеждам – тогава беше в последния си развод. Връзката ни макар от разстояние беше изключителна, силна, интензивна, нежна. Виждахме се 4 пъти – той дойде два пъти, аз ходих два пъти до него.От самото начало си казахме че искаме да се съберем. Той пожела да се справи сам с проблемите си и аз да отида при него когато си оправи положението. Аз съм действен човек, но реших да уважа желанието му и зачаках търпеливо. След година и половина той започна да се отдръпва и накрая ме придума да спрем временно връзката си – докато оправим проблемите си всеки по отделно и да не си пишем. Аз го обичах, обичам и вероятно ще го обичам с цялата си душа и сърце винаги – повярвах и зачаках. Така мина година и 2 месеца и в един момент получих информация, че той има друга връзка, започнала почти веднага след нашата(а може би и по-рано..). Но аз не го виждам щастлив на снимките им. Отделно от това – започнах да му пиша от Януари и знам, че той отваря и прочита всеки мой мейл – поне по веднъж, някои по много пъти, по нощни часове, но не отговаря. Той не знае, че аз знам че чете мейлите ми.
  Искам да се свържа с Вас, за да задам няколко въпроса и да ми помогнете да си върна този човек, защото имам усещането че това е Моят мъж, но се е поддал на съблазън, на чуждо мнение, не знам…
  Ходжа Беркант, аз не съм слаба жена, имам професия, изглеждам добре, но откакто тази връзка прекъсна не искам нищо. Нищо на света не ме интересува, слабея, спя лошо. Мечтая само за Моето Любимо момче и не мога да погледна друг мъж, в съшност никого и нищо. Работя, грижа се за майка си, страдам и се надявам на чудо. Самата аз съм си казвала, че би било по-добре да забравя тази история, но сърцето ми е при моя любим… Много Ви Моля за помощ!
  Благодаря

 44. Здравейте, уважаеми Ходжа. Историята ми е следната имам връзка с мъж от 5 години, тя не е точно връзка, защото никога не е била сериозна. Той беше обвързан аз също. Приятелят ми разбра и ме изостави, аз бях свободна и хо чаках, но той не направи нищо. После видях приятелката му бременна и се омъжих за друг. Оказа се, че ся били разделени и бебето не е негово. Започнахме да се виждаме отново, съпругът ми разбра и в момента сме в развод. Отново съм сама, Ъптън също, но не прави нищо за да се задълбочат отношенията ни. Помогнете ми да бъда с човекът, който обичам.

  • Здравейте.Много моля за помощ.Съпругами иска да се разведем.Много го обичам,помогнете ми да си запазя семейството.

 45. Здравейте, преди 7 г се запознах с мъжа ми, тогава ми беше гадже, зацивяхме заедно и родих едно прекрасно детенце, всичко вървеше чудесно, е имахме финансови затруднения, но ги преодолявахме заедно, всичко превъзмогвахме заедно, навсякъде ходехме все заедно, но един ден преди около вече почти 2г. започнахме да имаме сериозни проблеми, кавги, дори ми налетя на бой, което ми се стори странно, защото за 7 г не ми беше даже и посягал, от тогава разбрах, че някой му влияе и то много сериозно, итчужди се от мен, странеше, дори искаше да се пребера при нашите, излизаше вечер, обиждаше ме, дори наскоро ми каза че е по-добре да сме се разделили, искам да спимена, че преди той да замине усетих че има друг човек в живота му и се оказа така, ден преди заминаването му порових из телефона му, а там открих, че той контактува с друго момиче, изпаднах в шок и депресия от рев, а на сутринта той си призна, че имал чувства към нея. Не знам, но имах съмнения доста преди двата въпросни месеца, които той ми каза че е имал отношение с това момиче, може да са и доста повече от два месеца. Искам всичко да си дойде на мястото, не отричам, че много го обичам имаме детенце, искам да сме отново както преди щастливи и никога повече никой да не ни разделя.

 46. Здравейте! Имам приятел почти 4 години.Напоследък се държи странно,пренебрегва ме промени се така изведнъж. Започна да гледа други жени.Наистина го обичам много и бих искала
  Да се разбираме както преди. Също така бих искала да ви попитам как мога да получа муска за любов ! Благодаря ви !

  • Здравейте,
   преди 2 години,около коледа аз се запознах с много по-младо момче от мен. Момчето е от ромски произход,а аз съм българка. Като изневиделица,в мен започна да има привличане към него,имаше интерес и от негова страна,към мен. Зароди се нещо като връзка. Първите няколко месеца,всичко беше розово,спокойно мога да кажа,че бях щастлива,въпреки че знаех,че той не е за мен. След това,когато нещата се задълбочиха,пострадах от него,бях обрана. Сребро,злато,всичко ми продаде. Разгневих се,почувствах се наранена и използвана. Имаше кратък период,в който не се търсехме,но с течение на времето,ядът отмина,реших че чувствата са по-важни от материалните неща и пак потдадох. Започна се отново,с красиви преживявания,като в началото до следващата случка,когато се напи и с измама опита да ми открадне телефона,но този негов опит не ме успешен.
   Дадох си сметка,че му нямам вече никакво доверие,но силни чувста има. И след тази случка,отново имаше продължение. Даваше ми оводи да мисля,че все пак съм важна за него,даваше ми и такива,скоито ме караше да мисля че,не съм нищо друго освен женска плът на която да се радва. Започна да ми се отрзява психически,мислейки все за него,нищо друго не ми вървеше,нито в личен,нито в служебен план. Имах ежедневни главозамайвания,постоянна умора,депресии,тежки състояния,които ме смазваха и продължават да ме смазват.
   Преди не вярвах в магии,но от случващото се напоследък,започнах да мисля,че има негативна енергия концентрирана върху мен. Не мога да си обясня по друг начин,обстоятелствата в живота ми. Постоянни приливи и отливи. Чувство на задушаване,безпомощност,страх,самота,депресия. Всичко това ме кара да излизам извън себе си. Знам,че имам нужда от помощ,но не знам от каква и къде да я потърся.
   Моля,дайте ми съвет как да постъпя!
   С уважение,Никол.

 47. Влюбих се в мъж до полуда без даже да съм го имала. Никога не ми е вървяло в любовта но този път е нещо което не съм изпитвала до сега. Преди да се появи брат му може би щях да имам шанс но след появата му нещататяа тръгнаха зле. Вече седмици наред не съм го виждала но го сънувам. Разказва ми как е бил наранявян и и как не иска повече това да се случва. Аз ве искам нито секс нито парите му. Искам просто да заспивам в прегръдките му.

 48. Здравейте.Пиша ви за да споделя моята история.Преди 8 години се запознах с един страхотен мъжтова бяха едни хубави години до тази.Тази година беше най голямият кошмар.Неспряхме да се караме и накрая нещата станаха много зле.Обичам го този мъж и искам да върна сърцето му,тоест времето когато бяхме влюбени,щастливи и обичами един към друг.Нищо друго не искам само да си върна моето и неговото щастие.

 49. Здравейте , пиша това , защото съм отчаяна и имам нужда от вашата помощ . Бях с едно момче 10 месеца и се влюбих много , заобикнах него и семейството му. Преди 7-8 месеца той ме заряза , обиждаше ме много ме ревнувале , но аз не спирах да го обичам Като скъсахме аз се натрових с течен прах за пране и много хапчета , влязох в болница, а той дори и не дойде .. какво ли не правих .. но той не пожела да ме види . След време разбрай ,че харесва най-добрата му приятелка , каза ми че бил влюбен в нея. Много страдах и тайно се надявах да не де получат нещата между тях . Не си бяхме писали много време а когато си пишехме той ме обиждаше. Скоро той ми писа аз се учудих и се зарадвах. Писа ми как съм какво правя , каза ,че нещата между другото момиче не са потръгнали . След около месец той заминава за Франция и .. много го обичам и искам да си го върна , но кал за толкова малко време . Трябва ми чудо , имам нужда от вашата подкрепа помогнете ми моля !!

  • Zdraveite bih iskala davi pomolq za pomosh az imam strashno losha sadba sluchiha mise nai loshite neshta v jivota. No sega ima edin chovek v kogoto se vlubih i iskam da mi pomognete mnogo vi molq

 50. Здравейте обръщам се към вас защото се надявам и вярвам че ще ми помогне с приятеля ми ни разделиха неговите и мойте родители ние се обичаме и дори очакваме бебе с него си говорим обмисляме как да се съберем но и двамата сме много отчаяни Моля ви помогнете ни в името на господа нека да не оставяме едно невинно бебе сираче без баща

  • Здравейте обръщам се към Вас с надежда и вяра,че ще ми помогнете. Преди няколко месеца се разведох. Сега изпитвам силни чувства към един мъж,който е по-малък от мен,но не мога да разбера той дали изпитва нещо. Срещаме се често и си говорим за различни неща. Има моменти обаче когато той не се обажда с дни.Моля да ми помогнете.

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *