Магия с яйце – една от най-разпространените! Предпазете се!

Магия с яйце се прави от векове, казва ходжата. Вижте как точно се прави и как се разваля!

Хаджи Хасан Беркант е споделял неведнъж, че една от най-опасните магии, които се правят, е магия с яйце. Ритуалът по правенето й е сложен и дълъг, а влиянието й погубва човешкото щастие.

Как действат яйцата.

Магия с яйце- една от най-разпространените! Предпазете се!

Предпазете се от магия с яйце! Ходжа Беркнат може да ви помогне!

Яйцата улавят биополето на дадения човек и буквално му причиняват страдание. Такива магии са опасни и се правят от черни магове, но също така е по силите и на обикновен човек. Когато някой се преизпълва със злоба или омраза, у него се отключват неподозирани способности. Той може волно или неволно да направи магия, а неговите клетви и пожелания имат свойството да се сбъдват.

Как някои хора правят тази магия.

Ако такъв човек поразрови насам-натам и проучи как точно се прави магия с обикновено яйце, то въпросното яйце може да се превърне в смъртоносно оръжие в ръцете му.

Такива хора наричат яйце на името на своя враг и по време на пълнолуние произнасят над него зловещи заклинания. После разбиват яйцето с мисълта за човека, когото искат да прокълнат. Проклятието го застига на принципа на вудуто. Това е правилото за случването на подобни неща на обекти, които са нарочени за подобни.

Симптоми на магията с яйце.

Понякога дори само злобата може да отключи магия!

Понякога дори само злобата може да отключи магия!

Човекът, когото е застигнала въпросната магия, се познава по това, че:

 1. става неориентиран.
 2. В главата си той чува гласове, които доскоро не са му били присъщи.
 3. Започва да извършва действия, които не са в негов интерес.
 4. Постепенно те водят до собственото му увреждане,
 5. а ако не се вземат мерки – и до скорошната му смърт.
 6. С една дума човекът полудява и диагнозата му е страшна и саморазрушителна.

Започва се с по-леки симптоми, но от ден на ден те стават все по-тежки, докато се приключи цялата история с изход, който е възможно най-тежкият. Затова когато забележим изброените симптоми, ние трябва да предприемем бързи, дори светкавични действия.

Как действа ходжата в такива случаи.

магия с яйце

Магията действа на вуду принципа на подобието!

Хора, пострадали от магия с яйце, се обръщат много често към Беркант, за да им помогне.

За тази цел, Хаджи Беркант  използва заклинания от стари арабски текстове, за да може магията с яйце да бъде уловена и спряна. Тъй като Светият човек избягва да прави магии, и казва, че те са в противовес с Природата, той използва силата на Корана, за да предпазва тези, които го молят за помощ.

Как действа муската

Муската

Муската

Магията с яйце е използвана от векове, а пострадалите от нея са много. Муската, която Ходжата Беркант прави, може да възобнови баланса на пострадалите от действието на магия с яйце.

Тази муска Беркант препоръчва да се носи постоянно  за да могат да се спрат всички бъдещи въздействия върху човека, на когото е била направена магия с яйце.

Ако искате да разберете какво мислят хората за магията с яйце, погледнете коментарите по-долу и се разпишете и вие!!!

(Текстът продължава и по-долу с отзива на една дама, която редовно ползва услугите на ходжата Беркант, включително и за магия с яйце.)

Писмото на дамата от Германия: Писах 2 пъти на ходжата и съм много доволна!

как се прави черна магия с яйце за раздяла

Писмото след черна магия с яйце (за пълен размер кликнете върху това умалено изображение).

Публикуваме откъс от едно писмо на наша редовна клиентка, като нарочно скриваме онези подробности, които биха помогнали да се разбере коя е тя, за да не нарушим правото й на дискретност и конфиденциалност. Всъщност всички отзиви за ходжата, които са публикувани със снимките и имената на хората, са пуснати по тяхното собствено настояване, за да може да се популяризира повече дейността на Светия човек. И нито един не е тук против волята си.

Тежката магия с яйце на госпожата

Припомнихме си малко случая на госпожата и се оказа, че тя е имала направена магия с яйце, която успешно й е била развалена от ходжата Беркант. Както казахме, ходжата дава и консултации как може да бъде направена такава магия, а и самият той помага с ритуали и четене на Корана, но въпросният случай беше свързан именно с разваляне. Тя беше изпаднала в изключително тежък период, заради споменатата магия, и седеше без работа в чуждата държава. По спешност дамата се бе свързала с ходжата, за да се консултира какво може да се направи в нейния случай. Ходжата успя да разгадае цялата история и да спомене конкретни имена, които са направили ужасната магия. С помощта на специален ритуал й беше помогнато и дамата скоро ни писа, че вече всичко е наред и животът й се развива с голям успех и в правилната посока.

Но ето го и самият откъс от писмото:

Здравейте Г-жо.

Казвам се (…).

Пиша Ви относно Ходжа Беркант. Писала съм на Ходжата два пъти и съм много доволна от него. Искам, нуждая се пак да му пиша.

Моля Ви дайте ми банкова сметка за да преведа парите и колко пари да изпратя на чие име. Интересувам се също каква е цената на една муска?

Аз живея в Германия, град (…).

На същия ли имейл да напиша писмото си до Ходжа Беркант?

Преди пратих парите, сканирах копие от банковия превод, написах писмото, прикачих и бележката и две снимки.

С приятелски поздрав
(…)

Enjoyed this post? Share it!

 

40 коментара по “Магия с яйце – една от най-разпространените! Предпазете се!

 1. Здравейте ,брат ми от доста време не му върви и намерихме яйца,нокторезачки,парчета плат с възли и какво ли още не.Кажете как да се избавим от това само караници и проблеми в семейството имаме.благодаря ви!

 2. Здравей те, намерихме торбичка с конци черен, червен, изгоряла свещ ,сухи цветя и парче тел.Мисля че ние направена магия ,как да се свържа с вас

 3. Здравейте,Ходжа Беркант намерих едно счупено яйце в двора на стълбите възможно ли е да е направена магия?

 4. Здравейте от доста време имам семейни проблеми исме разделени духовно.Има ли начин да ми помогнете да се съберем.Благодаря ви предварително.

 5. Здравейте, Рада, Гергана и другите 34-ма души, писали под публикацията за магия с яйце с искане за координати за гадаене и разваляне на тази толкова лоша магия.

  Молим, проверете си всички папки на електронната поща и ще намерите как да стане връзката с ходжата и условията за получаване на някоя специалните му услуги.

  Това е най-удачното място по отношение на магията с яйце, на което можете да попаднете.

  Ходжата ще направи всичко, което съответства на способностите му (а те не са изобщо пренебрежими), за да ви консултира и да ви даде тази наложителна възможност и средствата да излезете от специфичната и особена ситуация, в която сте се озовали.

  Призоваваме и другите, които са открили някои от изброените симптоми у себе си, но още не са писали на ходжата по въпросите на магията с яйце, да не губят повече излишно време и да му пишат веднага!

  • Здравейте,
   На няколко пъти намирам счупени яйца на балкона,мисля че има наравена магия на семейството ни.
   Има ли възможност да направите муска или амулет с който да ни предпазите и по какъв начин може да я развалим?

 6. Здравейте,

  След почистване на таванското помещение на село, майка ми и баща ми откриха 2 счупени яйца в една стара бебешка количка. Мога ли да се видя с Вас, за да ми кажете към кой е била насочена магията и как да я махна?

  Благодаря предварително!

 7. днеска ми направиха магия с яйце при скупеното яице излезна някво зелено животно като охлов змия

 8. sasedite nad men hvarliha dve iaica na terasata ot tozi moment otnosheniata v doma mi sa nepodnosimi nai-mnogo dashteria mi strada…

 9. и аз намерех пукнато яйце на терасата и незнам какво значи и как мога да разбера

 10. И аз съм намирала яйце на места където няма как да го е снела кокошка Това си е явна магия!

 11. Здравейте ,
  Моля да ми помогнете да се свържа с този човек.
  Семейството ми се разпада .
  Моля да го спасим .

 12. Здравейте, баща ми за много кратък период от време намира 2 яйца скрити едното беше в бараката в двора, където преди е имало кафе, а второто в едни стари дрехи на майка ми в мазето. Как мога да се свържа с вас…..

 13. Berkan hodja az sa6to mislq 4e imam magiq ne sam sigorno,no savsem skoro zabelqzax vse o6te nqma nikakvo deistvie no nikoga ne e kasno. Molq. pomognete da razbera da mislq vqrno.

 14. Molia vi za naikakuv nachin za vruzka s hodja Berkant.Ne mislia,che neshto drugo prechi na jivota mi osven magia.
  Blagodaria predvaritelno!

 15. Здравейте,мисля ,че имам магия и моля да ми пишете координатите на ходжата.Благодаря Ви.

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *