Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Как да си направите сами магия за пари и как ходжа Хасан Беркант използва силата на луната при заклинанието.

Едва ли има човек, който някога не е проявявал интерес към луната. Всички видове магии и ритуали, с които човечеството се е сблъсквало, са свързани именно с луната, или по-скоро с пълнолунието. Как можете да си направите такъв ритуал сами – четете по-долу в текста. А сега първо няколко абзаца за

методиката на ходжата при правене на магии за пари.

Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Магия за пари всъщност е стар ритуал, с който Беркант зарежда муските за богатство!

От векове насам много просветени ходжи са знаели, че при пълнолуние може да се задействат силите на известната магия за пари и богатство.

Ходжа Хасан Беркант прави такъв ритуал само когато някои желае да привлече пари към себе си. По време на пълнолунието магията за пари се прави като се изчитат някои стари арабски текстове  а след това Ходжата прави муска, която да носи богатство.

Магията за пари е сложен и дълъг ритуал, но когато луната е пълна, молитвите се изпълняват с огромна сила. Беркант използва и Свещения Коран при направата на муските си за пари, още известни и като амулети.

Днес все по-често хората искат бързо и безпроблемно да се отърват от паричните си проблеми. За тях Ходжата изчаква пълнолунието, за да може да проведе ритуала си. Чрез муската, която съдържа магията за пари, вие можете да се освободите от тежестта на дълговете си и от затрудненията, които ви преследват.

Има и достъпни магии за пари, които всеки може да направи.

Някои от тях действат, други са само символични и целят отключването на съзнанието ни, за да можем да възприемем правилно евентуалното идване на парите. Защото много хора просто се заключват за парите – поради възпитание примерно, понеже родителите им така са ги научили и без да искат, са оставили върху тях проклятие цял живот да бъдат бедни. За да отключите съзнанието си, първо трябва да преодолеете това проклятие. Един от начините за това отключване е носенето на специфичния амулет за целта, който Беркант изработва.

Най-силната от всички магии за пари е да имате идея за тяхното умножаване.

Именно умножаване, а не харчене. Повечето хора визуализират парите като образ на човек, който ги харчи, а не който ги умножава. Това е ключът към имането на пари. Ако си представяте как харчите парите, нормално е да ги похарчите и утре пак да стоите без пари. Харченето не е целта на парите, макар че и то идва по един естествен път. Парите ще ви обичат, ако знаете как да ги умножавате. За целта ходжата препоръчва да четете книги по маркетинг и бизнес предприемачество, например творчеството на Робърт Кийосаки.

Визуализирайте правилно своите магии за пари!

Преди да направите какъвто и да бил магически ритуал, се опитайте да си представите в какво ще вложите тези пари, за да станат те повече, за да се съхранят като количество и да ви остава и за харчене. Трябва да имате в главата си идея за бизнес, макар и малък, но този бизнес да бъде реален. Да може от два лева да направи три. От единия лев, който ви идва в повече, си представете как реинвестирате 50 стотинки, а двата лева също ги връщате в обращение. Другите 50 стотинки ги спестявате за непредвидени разходи, защото и те ще дойдат. Това е правилният начин на мислене, казва ходжата.

Всички действащи магии за пари се основават на това:

че парите не отиват при онези, които имат нужда от тях, за да ги похарчат, а отиват при онези, които знаят какво да правят с парите, как да ги умножават. Затова визуализирайте реинвестирането на парите. За повече подробности, конкретни ритуали, съвети или муски, свързани с правенето на магии за пари се обърнете към ходжата Беркант долу в коментарите. Това е начинът скоро да успеете и вие да постигнете това, което другите само се опитват. А случаите от практиката на ходжата в тази област са десетки!

Например една бизнес дама от чужбина поръчва амулети за пари

(текстът продължава и след видеото с най-интересната си част):

Много хора поръчват амулети за пари и магии за пари регулярно, за да им потръгнат нещата.

амулети магия за пари

Писмото, с което дамата поръчва амулети и магии за пари регулярно (кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер).

Например тази дама, чиито координати и име сме заличили на този скрийншот, поради изисквания за конфиденциалност и дискретност. Тя се свързва с офиса на ходжата на всеки 10 години, за да укрепи бизнеса си и да се подсигури при новите си бизнес начинания.

В момента вече е в България, но е изкарала зад граница едни от най-силните си 10 години в бизнес отношение. Така че всичките ви бизнес умения не са за пренебрегване, но винаги е добре да се подсигурите и да имате повече късмет, което иначе не зависи пряко от вас.

Много бизнесмени ползват услугите на посветени хора, не само ходжи.

Те си създават защита на бизнеса, или пък получават съвети в каква посока да тръгнат и да се развиват, за да имат успех. Свръхсетивните познания са помагали не само на бизнесмени, а и на политици и императори от най-древни времена, включително и в наши дни. Човек, разбира се, може да успее и без тяхна помощ, но рискува да насочва усилията си в хаотични посоки и да „стреля на сляпо“. А животът е кратък. И не бива да разпиляваме малкото си отредено време в загубени каузи. По-добре е да знаем коя е печелившата посока и да поемем по нея. В пътя ни неоценима помощ могат да ни окажат амулетите, муските и магиите за пари и късмет в бизнеса.

Опитайте и вие! Пишете на Беркант в коментарите под тази или някоя друга статия!

Опишете си историята, разкажете за успехите си и скоро от офиса на ходжата ще изградят контакт с вас и ще ви опишат как да направите и вие връзка със Светия Човек, както се случи с тази дама от сканираното писмо.

Действайте смело, но не безразсъдно! Използвайте възможностите на Посветения, за да не се лутате и да не се хабите напразно. С неговата подкрепа ще постигнете двойно и тройно повече, което си заслужава. Пишете ни!

Enjoyed this post? Share it!

 

67 коментара по “Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

 1. Здравейте , как мога да получа муска ,която съдържа магия за пари….
  Благодаря предварително !

 2. Уважаени Ходжа Беркант искам да се срешна с Вас Имам серозни здравни проблеми Имам нужда от Вас СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРЯ

 3. Здравейте, Беркант Ходжа ! Дълго време мислех, че ще мога са се справя сам, но явно греша. Имам нужда от помощ. Работя от както се помня. През последните 7-8 години аз и семейството ми се намираме в много трудно финансово положение. Разходите се увеличават главоломно. Затънал съм в кредити, които искам да погася, за да мога да работя спокойно, но не успявам. Никой от нас не разхищава и не се глези. Цепим стотинката на две, а понякога и на повече. И въпреки това не мога да се справя. ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ !Напоследък се случва така, че съм принуден да взема от едно място за да върна на друго и така няма край ! Не ми достига въздух, затиснат съм от проблеми, които няма на кого да споделя, а и няма кой да ми помогне. От години за мен няма спокойни нито ден, нито нощ. Финансовите проблеми стават все повече. Всеки ден нови препятствия и проблеми, които нямат край! Лошият късмет не ме напуска. Случайно попаднах на вашата страница и се появи искрица надежда !Моля Ви за помощ! Сърдечно благодаря, ако ми обърнете внимание и ми помогнете !

  • Адриан, развалянето на магия се прави от двете страни моето момче. Сам човек може да влезе само в малката стаичка. За такава тежка работа като развалянето на магия се поръчва на ходжа.

 4. Здравейте ходжа Беркант. Моля помогнете ми. Имам кредити които трябва да погася вйзможно най-скоро,защото заради тях имам проблеми в семейството ми. Моля да ми направите магия за пари и муска за пари. Напишете ми как да се свържа с Вас. Благодаря ви предварително.

 5. Здравейте,Ходжа Беркант!Имах късмет, да попадна на вашия сайт и шанса да отправя молбата си към Вас за помощ в критичен за моето семейство период, по точно дъното…..няма накъде повече!Бяхме едни от първите,заможни, проспериращи !Родителите ми много уважавани хора, образовани, честни ,помагащи на хората в нужди.Не са и предполагали ,че може да изпаднем до финансов крах. Цялото семейство сме трудно финансови положение и невъзможност за плащане на огромнитете заеми който имаме за да ги покрием .Брат ми осъзнал грешките си с хазарта макар и късно,но това не помага. Аз затънах покрай него в желанието си да му помогна.работещи сме всички млади с добри заплати но всичко отива в банките и пак не успяваме да погасим всичко а само частично които после се утрояват като размер такси…и така 10год. Не успях да осъществя и желанието си за собствен бизнес,дизайнер съм, дадах всичките си пари за стопяване на сметките им,разведена и гледам детето си сама и възрастните си родители.Питам възможно ли е това да карма, проклятие, ,магия ли е правено има ли такава?Помогнете…..! Моля Ви ,Ходжа Беркант пишете ми на имейла !!!Как да се свържа с Вас или Вие напишете какво да се направи?!

 6. Здравейте,имам нужда от вашата помощ.Работлив и честен човек съм,но тъкмо захвана някаква работа с добро заплащане и нещо все се обърква или напускам, или фирмата няма работа за мене,все едно съм черна овца.Като всеки и аз имам големи кредити и желанието ми е да си направя собствен бизнес.Идея имам и то добра,но средства нищожни.Дали мога да поръчам амулета за помощ за да отключите идването на пари и какво ви е необходимо за него?

 7. Здравейте Беркант ходжа !ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ !Моето семейство се намира в много трудно финансово положение !Имаме няколко кредита които не можем да връщаме ! Вземаме от едно място за да върнем на друго и така няма край !Нямаме простор напред в който да излезем от тези финансови проблеми !Все се явяват пречки и така до безкрай ! Ето че попаднах на вашата страница и сега вие сте мойта надежда !Моля ви помогнете !Сина ми е много умен но не мога да му помогна да учи !Лошото е че се явиха и болести и положението става още по зле !Помогнете ! Б Л А Г О Д А Р Я ви предварително !

 8. Здравеитее!! Ходжа Беркант, сялото ми семеиство сме в много трудно финансово положение, имаме много кредити за покриване ,от банките ни претискат, а едва намираме пари за да се нахраним, къщата в която живее маиками и болният ми брат е пред разпад, ние с сестрсми живеем на квартира , голяма мечта ни е да си направим основен ремонт, на къщата, и да и отново да си живеем заедно цялото семеиство, да покрием дълговете си към банките , за да ни стане по спокоен живота, нищо друго. Само това.

 9. Здравеите Беркант ходжа.Моля да ни помогнете с жена ми работим 3 години в Германия,сабираме пари за къща,няма каде да се прибираме.Нештата тръгнаха добре в началото,но изведнъш всеедно ни прокалнаха.Тръгна ни много на зад,проблеми с шефа,парите все не стигат и не можем дори да почнем строежа.Все имаме пречки ,дори получихме и болести а сме още млади.Оставихме и деца и болни родители за да постигнем нешто,та дори искаме да помагаме и на другите.Моля ви помогнете ни.

 10. имам малък бизнес,започнах голям проект но парите които имах свършиха и няма никакви продажби.принуден съм да търся заеми. а имам още два проекта готови.всички казват че пазара се е раздвижил но при мен не се усеща.трябват ми пари за да завърша първия проект и да инвестирам в следващите.как мога да си взема муска за пари и какл мога да поръчам ритуал за пари

 11. Здравейте,аз имам следният проблем,не мога да си намеря работа,винаги трудно намирам,ако намеря нещо е за кратко време и после се случва нещо и отново оставам дълго без работа,ако имам пари,почти не ги усещам,давам ги само за ремонти,безмислени възникнали пароблеми,просто и да работя е напразно.Искам да знам, какво мога да направя за да си намирам работа,да работя за дълго,парите да се задържат при мен

 12. Г-н Беркант, имах късмет да попадна на вашият сайт и шанса да отправя молба към Вас за помощта Ви. От три години съм безработна, в семейството и фамилията отношенията са обтегнати. Отчаяна съм и сълзи не ми останаха вече от проблеми здравословни, междуличностни, парични и т.н. все грижи и ядове почти ежедневно…
  Ще Ви бъда много признателна да ми помогнете.
  Благодаря Ви предварително!

 13. Здравейте господин Беркант моя баща е много болен а нямаме пари да го лекуваме
  Аз съм негова дъщеря и съм на 11 сега трябва да го оперират но нямаме пари направете магия моляви.. 🙁

 14. Здравейте Беркант ходжа!
  искам да имам много пари….и като казвам много,разбирайте-милиони….Моля ви, бихте ли ми казали как и какво мога да направя,за да имам милиони!!!
  Работя и живея в Гърция вече близо 20 години….оставих си детенцето на 4 годинки да го гледат бабите(близо до България съм ). Ходя редовно да го видя ,да прекарам макар и малко време с него….И пак парите не ми стигат….работя почти без почивка……и така си минаха годините….той вече е голям мъж…а аз нямам нищо….да му помогна и оставя ….след мен….моля ви помогнете ми!!!

 15. Ходжа Беркант, здравейте! Спешно се нуждая от вашата помощ, имам заеми , които трябва да погася в най – кратки срокове. Животът на цялото ни семейство е под стрес! Помогнете ми, моля ви, свържете се с мен!

 16. Ходжа Беркант кажете ми как да си намеря по-добра работа и как да успея в бизнеса и да си оправя шофйорските декументи Аз съм високо образован човек

 17. аз не вярвам в магии ,заклинания и какви ли не глупости.Искам да кажа на всички който четат тази страница ,че единственото условие за успех е : – ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ ,НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАИ КОГАТО ИМА ТРУДНОСТИ ЗАЩОТО ДНЕС Е ТРУДНО НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ ПО ЛЕСНО , И НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАИТЕ СИЛАТА НА МИСЪЛТА ТЯ Е МОГЪЩА НО ВСЕКИ САМ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ КАК ДА Я КОНТРОЛИРА НЯМА РЕЦЕПТА.
  ЧОВЕК НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СТОЙ И ДА ЧАКА ДА СТАНЕ ЧУДО ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖИ ДА ПРОБВА ДА РАЗБЕРЕ ПОВЕЧЕ НЕЩА ДА НАТРУПА ОПИТ.
  И НАКРАЯ ВСЕКИ САМ ПРАВИ ЖИВОТА СИ ТАКЪВ КАКЪВТО ИСКА ДА БЪДЕ
  КАК НЯКАКЪВ ХОДЖА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ АКО СИ МЪРЗЕЛИВ , НЕОБРАЗОВАН ,
  НЯМА КАК ДА СЕ ИЗСИПЪТ ПАРИ ПРЕД ТЕБ ПРОСТО ТАКА
  И НАКРАЯ ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ИЗМАМНИЦИ . ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ХВАНЕ НЕЩАТА В СВОЙ РЪЦЕ И ДА ХВАНЕ СЪДБАТА ЗА КОСАТА И ДА Я КОНТРОЛИРА КАКТО ИСКА.
  И НАКРАЯ НЕ ЗАБРАВЯИТИ МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО И СИ ПОВТАРЯИТЕ ЖЕЛАНИЯТА НЕПРЕКЪСНАТО .

 18. Здравейте, правя опити за собствен бизнес, с каквото и да се захвана не ми върви, напоследък и в семейството имам проблеми, имам усещането, че нещата стремително вървят надолу. Моля да се свържете с мен за да ми кажете по какъв начин може да ми се помогне, за да ми потръгне в бизнеса и да се разрешат семейните проблеми. Megik_you@mail.bg това е електронната ми поща, предварително благодаря!

 19. здравейте добри хора, явно безпаричието е проблем на много хора,моля да бъде помогнато и на мен. трудничко е на самите хора да се справят.Благодаря предварително за помоща ,ще се радвам да се свържете с мен,какво трябва да направя. лек и усмихнат утрешен ден.

 20. искам да ми помогнете.Макар да не вярвам в магий вих искал да ми помогнете.Затънал съм в дългове,дължа много пари.Помогнете ми,нека спечеля много пари с които да си оправя живота.

 21. Iskam da popitam kak moga da si poracham muska za pari do sega ne mi varvi zamislila sam 2 raboti koito iskam da gi napravq da si rabotq za men no vse ne se poluchava a iskam da vzema i apartament che mi omrazna da plashtam naemi . Blagodarq predvaritelno

 22. Dobro ytro gospodin Berkan. Molq vi ot cqloto si sarce, pomognetemi tazi godina trqbva da postroim kashtata plana shte izteche, a trqbvat pari nqma kade da jiveem.molq vi pomognete mi trqbvat mi pari na men i moeto semeistvo.Nqmame kasmet

 23. Здравейте ,ходжа Беркант имам огромна нужда от помоща Ви.Много се моля кажете ми как да се свържа вас.Аз Имам нужда от много пари за да покрия дълговете си.ИСКАМ ДА СИ НАМЕРЯ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА,НО ВЕЧЕ 1-ГОДИНА НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НИКАКВА.

 24. Здравейте, и аз искам да ми бъде направена магия за пари. Моля за координати за връзка.Благодаря

 25. Zdraveite.Imam malak biznes ,no ne varvi !Iskam da si poracham amulet za da mi potragne v biznesa i za pari.Blagodarq !

 26. Здравейте , г-н Беркант!
  Искам да си поръчам да ми направите магия за пари и богатство и муските си за пари .Пишете ми колко трябва да платя.Благодаря.

 27. Здравейте, аз нямам нужда от много пари аз имам нужда от работа с която да си ги изкарвам там е моят проблем.

  • Търся работа по професията си ще имам ли скоро работа с висше образование и магистратура съм, а и в любовта не ми върви и в приятелството също, моля за помощ.

 28. И аз бих искала да осъществя една моя стара мечта свързана с привличането и коопериране на възможно най-много хора с цел всеобщо подобряване на живота. Но очевидно имам нужда от помощ:) благодаря

 29. Здравейте , как мога да получа муска ,която съдържа магия за пари….
  Благодаря предварително !

 30. Здравейте ,ходжа Беркант имам огромна нужда от помоща Ви.Много се моля кажете ми как да се свържа вас

 31. Искам и на мен да ми помогнете в бизнеса, защото съм зле.

 32. Здравейте ,
  Миналата година си поръчах една муска от вас ,имаше момент в който неща вървяха ,но след това пак зациклиха ,бяхте писали ,че ако това се случи трябва да бъде изхвърлена в течаща вода ,така и направих ,но нещата пак зациклят ,сега искам да си поръчам пак .
  можели обратен мей за да ви кажа за каво ми е необходима .
  Благодаря

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *