Магии за любов? Вижте три, които наистина работят!

Магии за любов се практикуват от много врачки, ходжи и магове, а също и от обикновени хора, които са прочели заклинание в интернет.

Това е бяла магия, но въпреки всичко трябва много да се внимава как се изпълнява, защото може да има обратен ефект. Ако се притеснявате от ефекта на бумеранга, прочетете този текст до края и ще видите как магиите може да се правят без опасност за вас.

Преди да опитате!

магия за любов от ходжа

Не хващайте първата магия за любов, която сте срещали в интернет, защото може да ви навреди. Ходжа Беркант е от малкото компетентни, които могат да свършат работата

В интернет може да намерите много начини за прилагане на магии за любов, но трябва да знаете, че повечето от тях не са ефективни, а някои дори може да ви навредят. Препоръчваме първо да се консултирате с известен маг или ходжа като Беркант, който е сред най-добрите в тази област.

Ходжа Беркант помага при направата на бяла магия за любов, без тя да има обратен ефект или да наруши вашия баланс и аура. Магията на Беркант действа на различен принцип от стандартните и кара любимия ви да ви заобича по естествен път.

Тук няма негативни ефекти, както при другите магии за любов, при които ефектът не е траен. За целта Ходжа Беркант подготвя специална муска, която освен че ви предпазва от негативната енергия, не позволява направената магия да спре да действа. Отзив за действието на един такъв амулет можете да намерите в края на този текст.

Ходжата може да приготви и специална муска, която да скриете в дома на вашия любим.

Магия Номер 1

Тази магия е най-силната и мощната. Тя започва да действа от мига, в който я изпълните. Ефектът от нея се забелязва веднага щом зърнете любимия.

Трябват ви:

 1. Муска от Ходжа Хасан Беркант за любовна магия (тя не е част от класическата любовна магия, която човечеството познава, откакто съществува. Муската по-скоро присъства тук, за да ви предпази от негативния „ефект на бумеранга“, който следва всяка магия, направена от некомпетентно лице.
 2. Овъглена пръчка
 3. Червена или розова на цвят пергаментова хартия
 4. Изсушени листа от роза (розова)
ходжа Беркант магии за любов практика

Първи стъпки в практическата магия за любов. Трябва наистина да знаете какво правите!

Върху пергаментовата хартия с помощта на овъглената пръчка се изписва името на вашия любим.

Изключително важно е докато го пишете да си мислите за него, да си представяте, че сте заедно и се обичате. Трябва да сте максимално съсредоточени.

След това стрийте розовия цвят, като отново вашият любим е в мислите ви – мислете си колко силно го искате. Отгоре сложете муската от Ходжа Хасан Беркант и сгънете хартията така, че да се получи много малък правоъгълник.

Носете го винаги със себе си. Дори само муската от Ходжа Беркант е достатъчна, но с ритуал подсилвате ефекта тройно.

Може да помолите Ходжата сам да ви направи гадание, за да не се ангажирате вие с правене на магии за любов. Това е най-безопасният за вас вариант.

Магия за любов номер 2

За да я изпълните ви трябват:

 • есенция от любимия ви аромат
 • розова свещ

Изпълнява се вечер.

CelticCross3В свещта издълбайте формата на сърце с помощта на клечка за зъби. Запалете я на прозорец, който гледа към луната, а ако е пълнолуние – ще има още по-голям ефект. Сложете есенцията пред свещта и повтаряйте: „Венера, с аромата на свещта Х* привлечи, мигом във любов нека той ми се врече!

–––––––––––––––––––

* Х е името на вашия любим

Оставете свещта да изгори сама докрая, а есенцията си носете винаги със себе си, като при среща с любимия леко се напръскайте.

Магия за любов 3 – магия за любов с вода.

как се прави магия за любов

Ходжата е от малкото посветени, които могат да правят магия за любов, без тя да има и лоши последствия

Ще ви трябва:

 1. Подсолена вода
 2. Една свещ
 3. Два къса пергаментова хартия
 4. Един по-голям къс хартия
 5. Молив

С подсолената вода напръскайте във формата на кръг един по-голям периметър. Запалете свещта и в пълно спокойствие изпишете името си на едното листче и името на любимия – на другото.

Заградете ги със сърце. След това, докато си мислите за любов, капете с восък върху листчетата. Накрая изпишете вашето и неговото име на третия лист и ги оградете с голямо сърце, като отново капете със свещта.

В това време си мислете само за това колко искате да събудите любовни чувства у него.

Угасете свещта, а малките листчета завийте в по-голямото. Заровете го под борче, а когато настъпи пълнолуние, отново запалете свещта и я оставете да изгори.

Муска от Ходжа Беркант

Муската

Муската

Муската на Ходжа Беркант за магии за любов действа по-силно върху всеки от гореизброените ритуали. Препоръчваме да си вземете муската, като дори няма да е необходимо да извършвате ритуалите!

Тези дни получихме специален отзив от наша приятелка, която редовно ползва муските на Беркант. Тя беше намокрила амулета и се свърза с нас за пореден път, за да подновим действието на магическия предмет. Дамата, която живее в Испания, се беше притеснила сериозно за това, какво ще се случи с нея сега. И ни писа за ново зареждане на муска от ходжата. Резултатът от това беше невероятно добър!

Как действа специалната магия с муска, която прави ходжата.

магии с муска

Отзивът за прочутите магии с муска, които сбъдват мечти. За пълен размер кликнете върху изображението.

„Няколко месеца след като носих своята муска с вяра, аз постигнах една част от моите мечти. Това, което преди ми се виждаше като невъзможно, сега е действителност.

Благодаря на Господ, че изпрати Светия човек ходжа Беркант на пътя ми, за да ми помогне.

Благодаря от сърце!“ – това пише нашата приятелка. Факсимиле от нейното писмо публикуваме като илюстрация. Заличили сме някои подробности, които биха нарушили конфиденциалността на кореспонденцията.

Как става това, каква е техниката на тази магия?

Много просто!

Ходжата „зарежда“ специалните си муски, като чете над тях специално подбрани текстове от Корана, които той е преценил, че са подходящи за конкретния случай. Вие му изпращате подробно писмо, в което разказвате историята си и посочвате желанията си. Той прави своето Гадание по Корана и му се дават конкретни пасажи, с които е добре муската да бъде заредена.

Така направеният амулет има действие, което е насочено единствено към разрешаването на вашите проблеми и сбъдването на вашите желания. Тази магия е благословена и няма лош обратен ефект, както е в повечето други случаи. Защото едно е да се опитвате да промените хода на нечий живот, въздействайки върху енергиите, които му дават сила.

И съвсем друго е това да става под ръководството на вещ и свят човек, който си служи с молитвата на свещениците и измолва по-добра съдба за вас. Когато това се прави компетентно, няма опасност от ефекта на бумеранга и вероятността желанията и мечтите ви да се сбъднат значително нараства.

Ако желаете да се свържете с ходжата, пишете по-долу във формата за коментари и оставете актуален имейл за връзка с вас. Когато ви дойде редът, ще получите писмо в тази връзка.

Споделете този материал с онези свои приятели,

които мислите, че имат нужда от него. Тези:

 • които срещат проблеми в любовта,
 • дълго време не успяват да намерят половинката си,
 • не им върви в чувствената част от живота
 • или не могат да се похвалят с много добра емоционална ориентация,

този текст е предназначен за тях. Споделете го и коментирайте по-долу!

Нов отзив за действието на муската за любов!

Преди да минем към краткото интервю с ходжата, нека да ви се похвалим с писмото, което получихме! Скрили сме името на автора му, защото не желае да се знае кой е, но държи повече хора да разберат, че магията за любов с муска действа. Съкратили сме също така и детайлите, които биха могли да подскажат за неговата самоличност. Ето неговия текст:

магии за любов с муска от Беркант ходжа

Скрийншот от самото писмо до ходжата, в което се изказва благодарността за неговата муска за любов. За пълен размер – клик върху снимката!

Здравейте,

Реших да Ви споделя.

Поръчах си от ходжа Беркант муска за любов ии… ефектът е уникален. Срещнах момичето, което съм търсил и чакал. Дори не мога да повярвам, че нещата толкова бързо се случиха. Познаваме се по-малко от месец и вече горим един за друг и не можем и минута без другия.

Имам усещането, че това е сън, а то се оказва една красива реалност. В момента дори обмисляме да заживеем заедно. Тя наистина е точният човек за мен.

Искам да изкажа специални благодарности на Светия човек-Ходжа Беркант.

Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Желая успех на Светия Човек и всички, които са до него!!!

Б.Д.

По-долу ви предлагаме едно кратко блиц интервю със самия Беркант, състоящо се от един въпрос и един по-подробен отговор.

ВЪПРОС: Ходжа Беркант, какво се прави за разваляне на магии?

разваляне на магии

С Беркант ходжа разговаряме по темата „разваляне на магии“ и подготовката на неговите ученици.

ОТГОВОРЪТ НА БЕРКАНТ ХОДЖА: Много хора са ме питали как се разваля магия и дали сами могат да си развалят магията. Защо, ги питам аз? – А те ми казват, че развалянето струва пари и за да спестят някоя и друга пара̀, искат сами да си я развалят.

Хубаво е, казвам на всеки, но това е все едно да искаш да направиш баклава с орехи, но да нямаш нито орехи, нито кори , нито захар… Яж празна тава…

За всяко нещо се иска майсторлък.

Може да спестите, но често тая приказка завършва със старата мъдрост „Скъпи на триците и евтини на брашното“.

Каквото и да правите без майстор, пак ще стигнете до него, но тогава вече може да са се задълбочили нещата и да са станали още по-сложни.

Черното от пране не побелява.

Това е вярна турска поговорка, която показва, че нещо щом е мръсно, трябва да се изчисти. Така е и с магиите. Ако нещо е било чисто и е замърсено то магиите, само майстор може да го оправи. Ако си е родено черно, каквото и да правиш черното при пране може само леко да избелее, но бяло никога няма да стане.

Един ходжа само може да развали магия, която е почернила някой човек или семейство. Нито един ходжа не е роден научен. Той трябва да има дарба свише да прави това. Трябва да харесва тази работа да помага на хората и трябва да учи при различните случаи какви ритуали и молитви се правят.

Това става през целия му живот. Ето аз например, старият Беркант, се уча от всеки свой случай. Всеки има различна съдба и при всеки се правят различни ритуали. Няма една с една съдба еднаква на хората, които ми пишат и идват при мен.

На всеки с магии или без се прави поотделно ритуал и се чете една или няколко молитви.

Това е време и отдаване на енергия. Доста често след тези ритуали аз се чувствам доста изморен и изтощен. Затова повече от 2-3 ритуала на ден не мога да правя. Някои хора ми се сърдят, че забавям отговора си към тях.

Моля да ме извините, мили хора, но наистина съм доста стар вече и не мога да работя като младеж. Важното е че всеки си получава моя отговор. Ако съм поел ангажимента да направя муска или да разваля магия, задължително правя всичко изрядно както трябва.

Не съм млад и по-бавно работя.

Затова пък сега, докато работя, обучавам една група младежи от цял свят събрани.

Обучавам ги да станат като мен. Искам да има повече качествени ходжи, които от сърце и душа да вършат тази работа. Най-добрият и качествен е българският ми ученик Генч Беркант. В началото момчетата само гледаха и се учеха. Сега вече им давам и те да вършат работа под зоркото ми око.

Справят се и скоро до година-две ще са готови и те да спасяват хората от злото по света. Те ще започнат да работят едва след като поема към небето. До тогава и по корем да се влача, ще помагам на хората да стават щастливи. Така ми е казано от горе и ще изпълнявам мисията си до края на живота си.

И все пак какво се прави за разваляне на магиите?

Развалят се магии… Това не е работа за всеки, защото е много важна и отговорна. Коват се човешки съдби. Това никак не е шега. Да правиш един жест с ръката и да си казваш „Готово!“.

Не става така и няма да обучавам никого от страниците с споделянето на няколко изречения точно как се развалят магии. Все едно да питате един сърдечен хирург как се прави операция на сърцето. Ще ви каже ли той какво прави? А вие после ще поемете ли отговорността да направите такава операция?

Не мили приятели! Никой няма да си изкаже тайната рецепта за майсторлъка си. Затова аз избрах най-добрите момчета от цял свят и само тях обучавам. Няма да умре този майсторлък с мен. Ще предам най-доброто от мен и то на най-добрите. Затова ще има наследство от мен, но не моя кръв и плът, а на плътта дадена и изпратена от Аллах в точния момент.

И за финал още един отзив за магия за любов:

Получихме го току-що и не губим време, преди да го споделим с вас (запазили сме анонимността на подателката, но ви даваме и скрийншот, в който да се убедите, че писмото е автентично):

Казвам се (…) си поръчах муска за любов от вас за да привлека един мъж да сме заедно.

магия магии за любов заклинания

Магията за любов и заклинанията на Ходжа Беркант отново подействаха! (за пълен размер на писмото – клик върху изображението по-горе!)

Още при взимането на муската от офиса на куриерите след 1 час той ми позвъня и след няколко дни се видяхме.

Когато сме заедно всичко е идеално , но той ми призна , че си има приятелка и затова не може да сме заедно.

Вие ми казахте че в Свещената книга сте видели, че чувствата ще са временни, но че Вие ще ми помагате.

Сега Ви пиша с молба дали може да направите някакъв ритуал допълнително за да привлека този мъж към мен.

И вторият ми въпрос е казахте че имам много магии искам да знам каква ще е цената за развалянето им.

Enjoyed this post? Share it!

 

86 коментара по “Магии за любов? Вижте три, които наистина работят!

 1. Здравейте! От няколко седмици с приятеля ми имаме конфликти и според него чувствата са се „изпарили“. Той беше много влюбен в мен,а изведнъж реши,че просто така иска да се разделим.. Моля за помощ,защото много обичам този човек и не мога да разбера как толкова силни чувства от негова страна ще се „изпарят“ ей така,все едно някой му е промил мозъка! Благодаря.

  • Това е сиптом на магия за охлаждане на чувствате и веднага трябва да се действа, за да се отстрани.

   • Здравейте ходжа Беркан! Обичам безумно един мъж, но наскоро разбрах че той е с друга. Всъщност се върнал при бившата си незнайно защо! Разделихме се преди дни и на мен ми е много болно. Искам да си го върна! Какво бихте ми препоръчали? Нескам нищо лошо да се случи нито на него нито на нея, искам само той да се вразуми и да се върне при мен !

    • Може да се напарви любовна магия . Това се парви след като се поръча гадиние , за да се види дали сте подходящи един за друг. Вече писахме в мейла Ви. Ако не сте получила отговор е защото не е истински мейла и е необходимо отново да го оставите тук.

 2. Здравейте ходжа Беркант,моля ви искам да върна любимия си човек,преди 20 дена той се раздели с мен поради всичките грешки който направих,прощаваше ми доста пъти,но сега е категоричен в решението си моля ви за помощ искам да го върна

  • Това може да стане само ако двамата са подходящи един за друг. Проверката става чрез гадание по Коран . Можете да пъръчате на служебния мейл.

 3. Здравейте ходжа Берекет,моля ви искам да върна любимия си човек,преди 20 дена той се раздели с мен поради всичките грешки който направих,прощаваше ми доста пъти,но сега е категоричен в решението си моля ви за помощ искам да го върна

 4. Здравейте! Аз имам връзка с един мъж от две-три години. И като всички любовни отношения имаме възходи и падения. Но сега,от няколко дни нещо се случи. Той сложи край на връзката ни. А аз не мога да го приема,защото го обичам и не искам друг. Не мога да се разделя с него. Моля Ви, Ходжа,моля ви за помощ!

 5. Здравейте ходжа Беркант. Моля ви за помощ. Искам да ме съберете отново с едно момиче, което много обичам. Историята ми е следната. Запознах се с едно момиче, което много ми допадна като човек, характер и точно това съм търсил до сега. След няколко месеца след като се започнахме започнахме връзка. Всичко между нас вървеше идеално бяхме много влюбени и щастливи един към друг. Разбирахме се много беше ни хубаво и на двамата бяхме много силни и спокойни . Преминахме през няколко трудности, но все се справяхме заедно. Но изведнъж нещо стана. Започнахме да се караме, да я ревнувам без да има нещо, да се спорим за дребни неща и все пак се обичахме. Един ден не след дълго време тя дойде и ми каза да се разделим. Вече сме разделени 5-6 месеца. Много ми е трудно без нея, а и на нея сигурно, защото не сме спирали да си пишем. Известно време не се бяхме чували и тя един ден ми звънна и аз бях на седмото небе. От този ден си пишем, чуваме се всеки ден. От деня на раздялата ни аз всеки ден си мечтая да бъдем заедно отново. Когато се видим с нея си личи, че още има тръпка между нас и няколко пъти ми каза, че все още има чувства към мен и аз имам към нея. Никога не съм спирал да я обичам и винаги ще е така. За мен тя е единственият човек на когото държа, вярвам и съм готов на всичко. Но все нещо малко не ни достига да се съберем и да бъдем щастливи отново. Моля ви от дъното на сърцето помогнете ми отново да се съберем, да се обичаме и да сме щастливи. Моля ви ходжа Беркант помогнете ми да си върна момичето при мен и ако може една муска за любов и тя да се върне обратно при мен и да бъдем заедно. Не мога без нея наистина тя е всичко за мен и я обичам истински.
  Благодаря предварително!

 6. Здравейте, случайно попаднах на вашият сайт.. Надявам се всичко което е написано да е вярно.. Нека ви разкажа моята история.. Момче на 25 години съм с прясно приключила 5 годишна връзка.. Всичко беше прекрасно.. Имахме си споровете и караниците.. Разделяли сме се.. За по месец.. Месец и половина но винаги сме се събирали.. Обичахме се адски много и правехме всичко един за друг.. Преди близо месец ТЯ ме заряза.. Защото бях направил много грешки в признак на емоционалност и слабост.. Този път всичко е окончателно защото тя си има нов приятел.. А аз страдам ужасно много от загубата й.. Много я обичам и ужасно много съжелявам за всичко което съм и причинил и искам да си я върна.. От както сме се разделили аз не спирам да плача и да мисля за нея.. Не спя.. Като я загубих.. Загубих част от себе си.. Тя ми е целият живот.. Посегнах си 2 пъти на живота.. Моля ви помогнете да си върна годеницата

  • Няма нищо случайно ,моето момче! Магии за любов са се правили още от зората на човечеството. За съжаление страдат добри хора. Мога да помогна.

 7. Здравейте, Ходжа Беркант!
  Преди 2 години преживях тежък развод. От тогава нямах особено доверие на мъжете. Преди около 2 месеца се запознах с мъж също с един брак зад гърба си. Допадна ми,като визия, интелект и поведение. Излизахме няколко пъти, писахме си, но в един момент той се дистанцира от мен. Спря комуникацията, а аз силно се влюбих в него и не излиза от мислите ми. Единствено харесва някои от снимките ми в социалната мрежа. Моля кажете, как да привлека вниманието му, защото иначе ще полудея.

 8. Имам силно влечение към даден мъж, което продължава вече 5 години, но той работи в чужбина. Мислите ми непрекъснато са отправени към него и аз не съм в състояние да виждам реално хората край себе си, вечно съм сама и тъгувам. Непрекъснато жиеех в очакване кога ще си дойде. И в желанието си нещата да се случат по-бързо реших да направя една бяла магия за чисти чуства. Потърсих услугата на Анастасия Христова, която категорично ми заяви, че нещата ще бъдат. Прави там някави амулети заредени с енергия камъни и не че нищо не се случи, а доби обратен ефект. В момента той е с друга жена и вероятно щастлив. Искам да освободя душата си от това натрапчиво чувство и съществувам като нормален човек. Приемам се като за интелигентна и мислеща жена, която не може да победи себе си и не съм щастлива. Все повече се затварям в себе си и това ме тревожи – ПОМОГНЕТЕ МИ!

 9. Здравейте, Ходжа Беркант! Моля Ви за помощ. Преди около 4 години се влюбих в един мъж и живяхме заедно година. Обичахме се много. Разделихме се за дребни неща. Когато си тръгваше и двамата плакахме много. Продължихме да се виждаме още около две години, като през цялото време съм го обичала с цялата си душа. След като видях, че няма да се върне се дистанцирах, но периодично той минаваше през работата ми да се видим. Преди 2 месеца дойде при мен и се влюбихме толкова силно, като че никога не сме се разделяли. Той обаче ми разказа че около година и половина е имал много тежка връзка с омъжена жена, която през това време живеела отделно от мъжа си, но потдържала контакти, освен с моя приятел с още двама мъже. Като цяло всичките ги е правила на маймуни и ги е манипулирала. Но моя човек бил много влюбен в нея. През октомври тя му казала, че се събира отново с мъжа си, но той винаги щял да остане в сърцето й.Съответно моят приятел преживял много тежко раздялата. Около 2 месеца след това се събра с мен, обаче тя ни видя в едно заведение и веднага започна да го атакува по фейсбук: била загрижена за него дали е добре и други такива. На 01.01.17 г. отново му е писала, не зная какво точно, но няколко дни след това той ми каза, че душата му е празна, че не знае дали ще може да обича повече, че аз не съм неговия човек. Все едно ме простреля в сърцето. Всичко беше прекрасно, докато тя не се вклини между нас. Всичките му приятели му казват, че тя го използва и му замазва очите със сладки приказки, но той не слуша никого. Не сме се чували и виждали от 20 дни, но аз продължавам да го обичам както преди. Затова Ви моля за помощ да ни съберете.Зная, че той има чувства към мен , но просто тази жена не го оставя на мира. Моля Ви, помогнете ни да намерим пътя един към друг и да сме щастливи заедно! Вярвам, че ще ми помогнете

 10. Здравейте, ходжа Беркант! Запознах се с мъж, с който връзката ми започна магично, ние не се искахме, ние копнеехме един за друг, толкова знаци и съвпадения и за много кратко време той се промени и ме остави с думите, че усетил, че не се влюбва в мен и не искал да ме нарани. Искам муска за любов, с която да събудя изпепеляващи чувства в него, да копнее за мен и да си го върна.

 11. ходжа Беркант от 20 год. съм със жена ми изведнъж тя се промени казва че нищо не изпитва към мен имаме и дете което много обичам както и нея не искам да ги загубя. моля те да ми помогнеш казвам се Васил ще съм ти много благодарен.

 12. Здравейте ходжа Беркнат! Мисля, че се нуждая много от вашата муска, защото изгубих желанието си за живот!
  Нека да Ви споделя моята история!
  казвам се, Михаил Михайлов Баджев бих искала муска за любов моята любима се казва Христина Кръстева Баджева през 2010г. сключих ме граждънс ки браг минаха се 7 години тя се запозна с едно момче от фейсбук и хукна към него лъгаше ме че отива на гости и така тя се ки път ме лъжеше аз сия обичам и тя хиляди път ми казваше че ме обича мен и децата моля Ви за огромна МОЛБА да ми помогнете да си върна любимата при мен и децата си

 13. Здравейте! Имам нужда от помоща ви! Вече от почти полвин година съм разделена с мъжа който обичам! Искам да си върна любовта му и да сме отново заедно,простили грешките си! Искам и амулет и муска за любов искам всичко което ще ми помогне да си върна любовта му и да сме отново заедно!
  Моля ви помогнете ми! Благодаря!

 14. Здравейте Ходжа Беркант.Цялата ми представа за щастливо младо семейство се разби за седмица.Дългогодишната ми истинска любов,майката на прекрасното ни детенце изведнъж ми каза че трябва да се разделим.От месеци забелязах че се държи студено с мен,не виждах любовта в очите и,а е човек който ме обожаваше.Нямаше и часове в които да не си изразяваме любовта един към друг,винаги сме имали усещането че сме родени един за друг.Всеки който ни видеше казваше че ние сме си сродни души,обичам е с цялото си сърчице,нея и малката ни рожбичка.Опитвал съм се да говорим къде е проблема,за да го решим заедно,защото усещах че пламъчето започва да изгасва,усещах че се променя,интимноста започна да изчезва,друг човек.Търся причини в мен,но просто няма повод,винаги съм се държал прекрасно с нея,не съм пияница,не съм побойник,не съм разсипник.Незнам каква е причината човек който те обожава така да се промени.Аз съм един напълно отчаян млад мъж в разцвета на силите си който със всеки изминал ден се съсипва все повече от любовта и липсата към двете му най мили същества.Страдам и плача за тях,не справедливо,трудно е за възприемане че е възможно човек да се промени до талава степен,без чужда намеса,а има хора около нас които не са ни желаели доброто.Моля ви помогнете ми да си върна любовта и блясъка в очите,човека който познавах.Благодаря ви предварително Ходжа Беркант.

 15. Здравейте ходжа Беркнат! Мисля, че се нуждая много от вашата муска, защото изгубих желанието си за живот!
  Нека да Ви споделя моята история!
  Наскоро тръгнах с едно момиче, което се оказа момичето на мечтите ми (колкото и клиширано да звучи). Имахме връзка с нея близо 3 месеца и нещата вървяха нормално, като при всяка връзка. Излизахме, забавлявахме се и разбира се, в това време аз се влюбих до неузнаваемост. Вчера обаче, тя реши да ми заяви, че трябва да спрем да се виждаме, защото вече 3 месеца не са се появили никакви чувства у нея и не искала да продължава така. Каза ми много мили думи, че всеки миг с мен и е харесвал и, че не съжалява за нищо свързано с мен, че съм добър човек и заслужавам някоя, която ще отвърне на чувствата ми. И след всичко това аз рухнах психически. От вчера насам не съм ял, почти не съм спал и си изплаках очите. Не мога да си обясня как за 3 месеца аз се влюбих толкова лудо, но сега страдам адски много и не ми се живее дори. Тя е всичко, което в момента искам и искам отново да бъдем заедно. Какво трябва да направя за да я върна обратно?
  Много ще се радвам да ми отговорите, защото не знам дали ще издържа още няколко дни.
  Благодаря Ви!

 16. Здравейте Ходжа Беркант. От толкова време търся любовта и когато най-накрая я намерих някак отблъснах момичето, в което толкова силно се влюбих. Тя изпитваше симпатии към мен, сподели ми толкова близки работи които я вълнуват, прегръщаше ме след всяка среща, търси това което и аз търся, но заради момент на слабост и негативни емоции я отблъснах. Бих дал всичко да си я върна и да поправя грешките си. Знам, че мога и ще я обичам до края на дните си, стига да получа втори шанс. Искам да я накарам да се влюби в мен, защото дори не ми остави шанс да ѝ покажа най-добрите си черти. Искам муска за любов.

 17. Здравейте ходжа Беркант, от 2014г. имам връзка, връзка която чаках 2години да се случи. Много го обичам, той е живота ми, връзката ни не е сериозна, виждаме се рядко, опитах се да я направя по-истинска, и малко по-сериозна, но той избягва сериозното обвързване, а аз страдам защото неможе да бъдем заедно. От както го видях и само за него мисля, това беше 2010г. … доста пъти се разочаровах от него че все е дръпнат. Иска да бъдем заедно, но не сериозно обвързване.
  Имам усещането за направата на магия която да отблъсква всеки от мен, и така немога да направя семейство, а вече съм на доста сериоззна възръст минах 35г. вече. Мечтая за съпруг, деца и уютен дом. Имам силно вътрешно усещане за направата на магия която пречи да бъдем заедно с този мъж, той също има силно желание да бъде с мен, но сякъш нещо пречи да се случи това. Моля ви помогнете ми да направя семейство с този човек, обичам го много и никога не бих се отказала от него. Той се разтапя в прегръдките ми и нежноста ми към него, но нещо пречи да бъдем заедно. Благодаря ви за отделеното внимание!

 18. Здравейте,Ходжа Беркант чувствам,че се намирам в задънена улица.Влюбена съм в човек когото познавам от три години,но все нещо ни пречи да бъдем заедно.Имам чувството,че все едно нещо винаги ни пречи да бъдем заедно.Той има чувства към мен зная го,но нищо не желае да направи.Винаги казва ,че не е готов все още.От толкова време.Дори не излизаме заедно.Не знам какво да правя.Постоянно се сърди.Хем така хем иначе.Бих искала муска за любов привличане към определен човек

 19. Здравейте
  На 45 съм женен с 2 деца.Това лято срещнах едно момиче на 23.Между нас започна връзка която бързо прерастна в бурна любов.Любов истинска и страстна и не подправена.За такава любов се пишат романи и се снимат серия ли. Бяха най щастливите ми няколко месеца в живота.Жена ми разбра , нищо ,и без това бракът ни беше кошмар.Разделихме се като хората ,децата също го приеха спокойно.За живях с моята любима.
  Тогава много грубо се намесиха родителите на моята жена, няма да изпадам в подробности.На моето момиче не и издържаха нервите и сложи край на всичко.
  Сега съм самотен и нещастен искам да си върна любовта и да сме пак заедно.
  Надявам се вие да може да ми помогнете ще съм ви благодарен цял живот.

 20. здравейте, мъж на 32 съм и все още не мога да срещна жената до себе си. Скоро бях поканен за кум на сватбата на най-добрия ми приятел,заедно с това беше поканено едно момиче Цветелина за кума, с което до този момент само приятелски отношения сме имали.По случайност фамилиите ни са едни и същи и смятам че това е знак от съдбата.Започнах да се влюбвам силно в това момиче.Все по често прекарваме хубави моменти заедно, а аз не преставам да мисля за нея. не смея да си призная чувствата към нея за да не ме отреже и всичко красиво да се срине. Желая да се получат нещата между нас двамата и заедно с нашите приятели на които сме кумове да сме заедно четиримата.

 21. Здравейте преди 5 години срещнах любовта на живота ми . Преди година и половина ни се роди дете и за съжаление от тогава нещата не вървят няколко пъти се разделяхме по негово желание и после се събираме отново по негово желание. Преди няколко чесеца той срещна друга жена и ме напусна отново и после пак се върна…казва че ме обича но като че ли има демони в себе си които го тикат да ми изневерява… Искам помощ от вас ходжа искам да си го върна и да намерим отново щастието от живпта да се радваме на детенцето си .. Надявам се да ми помогнете. Ще очаквам вашият отговор с нетърпение. Ким

 22. Здравейте! Загубих мъжа,когото обичам,заради своите грешни постъпки спрямо него.Оттогава ми е много тежко-не ми се яде,нито ми се спи,отслабнах драстично,няма и ден,в който да не плача за него и нашата любов,за нашите спомени преди.Той е единственото нещо,което ми се върти в главата.Искам просто да сме отново заедно и пак да съм щастлива.Искам само него и никой друг, толкова много го обичам!Моля ви,помогнете ми! Отчаяна съм и не знам какво да правя!Той ми липсва всеки ден! Толкова е тежко да обичаш някого, а той теб не. Помогнете ми,моля ви! Аз искам само любовта му и нищо друго! 🙁

 23. Здравейте. Запознах се с едно момче в което се влюбих на момента… Обаче той каза, че съм досадна… А съм толкова отнесена… Че не могахда се храня нормално… Заспивам с мисълта за него… Събуждам се с нея… Беше ме.прегърнал няколко пъти… Но това нищо не доказва… Последния път тръгна да ме прегръща, а аз му дадох пет и имам чувството, че ми е обиден…
  Помогнете ми някак… Моля ви!

 24. Здравейте,запознах се с едно момче преди 2 седмици,излизахме показваше ми че ме харесва,аз се влюбих в него и му казах но той се оплаши и спря да ме търси.. след 1 седмици ще заминава за чужбина да работи за 4 месеца и ще се върне пак.. немога да спра да мисля за него имам силни чуства а той не ми отвръща искам да изпитва и той нещо към мен,след като се прибере от чужбина искам да съм с него а ме е страх че той няма да ме потърси повече.Моля ви помогнете ми по някакъв начин да се влюби и той в мен и да иска да сме заедно

  • Здравейте Ходжа Беркант, бих искал да направи те една магия за любов на едно момиче. Много я обимам тя мен същобаче и не се получават нещата, ще съм ви безкрайно благодарен. Също така бих искали муска ох Ходжа Беркант.
   Благодаря ви предваритеЛвов!

 25. Здравейте, разделих се с човека който много обичам поради редица мои грешки които допуснах да се случат, позволих да страдам там където не желаех, много искам пак да бъдем заедно, да сме щастливи както преди и спокойни защото сме един с друг, много искам това да се поправи и колкото се може този кошмар който изживявам да свърши.Искрено се надявам да можете да помогнете.

 26. Здравейте Беркант Ходжа! От повече от 5 години обичам един мъж. Нещата между нас все не се получават. Преживяхме и тежка раздяла за около 2 години. В началото на месец март 2016 решихме да опитаме отново.Бях много щастлива, но за кратко. Днес той ми заяви, че не ме желае като жена. Целият ми свят рухна. Обичам го, наистина го обичам. През двете години на раздялата ни живеех като сянка, не бях просто жива. В момента пак се чувствам така. Имам нужда от помощ! Искам да бъда заедно с този мъж, обичам го! Наистина го обичам. Благодаря предварително

 27. здравей Беркант Ходжа.С момичето което съм близо 5 години много се о
  бичаме но нештата между нас последната 1 година се влушават,тя не иска да ме вижда не ме търси както преди,казва че иска друг да си намери а виждам че не го иска наистина все едно нешто я кара да прави всичко това.в следващия момент ме турси разплакана казва че неможе без мен и че незнае защо го прави.има хора които не удобряват връзката ни но ние неможем един без друг,по тяхната къща живее възрастна жена която се занимава с магии и ужж е врачка,при нея няколко пути знам че е ходила маиката на приятелката ми но за какво по точно незнам,но от както0 ходи там нештата тръгнаха на зле,ив момента семеиството и мисли че съм неподходящ за нея и
  Не ме удобряват.приятелката ми казва че я естрах да застане пред тях и да им каже че неиска друг освен мен.всичко си беше нормално между нас докато незапочнахме да се караме без причина, да се нараняваме но въпреки неможем един без друг.една моя приятелка ми каза че може онази магиосница да ни е направила нещто,като черна магия за раздяла или пук на половинката ми да е направила магия за влиубване в друг мъж. Незнам какво да направя вече пробвах по много начини да я спра да я вразума тя ме турси плаче ми кълне се че ме обича и неика друг и слет ден два пак същтата йсторя и това вече в продължение на 1 година. Ог тогава на мен същто не ми върви и нито в живота нито финансово атака проблемите се усилват.миналата година по това време ходих при Ходжа и тои ми каза че късмета ми е заклиучен слет което ти ми даде един МУСКА които да ми отклиучи късмета,и слет време ми потръгна особенно финансово но точно тогава започна мучението между мен и половинката ми ,започнах да усещтам че нещто нее как трябва а тя самата сущто ми казва че неиска така да се държи и че и е странно всичко това.Преди 3 4 месеца МУСКА ми беше в наелон пликче беше се разтворило и видях на еда хартишка надписи ,чувал съм че се губи ехекта на МУСКАако го разтвориш и ,така и стана.от тогава МУСКА ми изчезна търсех го но така и не го открих.от както го няма,нещтата се влушиха наистина много,с половинката ми минахме през големи страдания и в момента е така.Много я ОБИЧАМ И НЕБИХ Я ОСТАВИЛ КАКВОТО И ДА СТАВА ЗАЩТОТО ЗНАМ ЧЕ ТЯ НЕБИ ИСКАЛА ДА ГО НАПРАВЯ И ЗНАМ ЧЕ И ТЯ СЪЩТО МЕ,ОБИЧА.

  КАКВО ДА НАПРАВЯ Ходжа Беркант ???
  искам да и направим магия да се върне при мен ,по добе така отколкото да я гледам,как плаче,неиздържам сърцето ми се къса.

  Искам един муска за късмет

  Един за богатство и пари

  И още два най важните за любов между мен и моятя половинка

  Ще ми помогнете ли много съм отчаян вече,а живота е прет нас.
  МОЛЯ ВИ ХОДЖА БЕРКАНТ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОМОГНЕТЕ МИ НЕМОГА БЕЗ НЕЯ И ТЯ СЪШТО БЕЗ МЕН МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
  ДАИТИ МИ ОТГОВОР МОЛЯ ВИ
  Ето ел.поща за връзка с мен vasilen_dokov@abv.bg
  Пишете за да ви кажа имената си и телефонния номер за връзка

 28. здравей Беркант Ходжа.С момичето което съм близо 5 години много се о
  бичаме но нештата между нас последната 1 година се влушават,тя не иска да ме вижда не ме търси както преди,казва че иска друг да си намери а виждам че не го иска наистина все едно нешто я кара да прави всичко това.в следващия момент ме турси разплакана казва че неможе без мен и че незнае защо го прави.има хора които не удобряват връзката ни но ние неможем един без друг,по тяхната къща живее възрастна жена която се занимава с магии и ужж е врачка,при нея няколко пути знам че е ходила маиката на приятелката ми но за какво по точно незнам,но от както0 ходи там нештата тръгнаха на зле,ив момента семеиството и мисли че съм неподходящ за нея и
  Не ме удобряват.приятелката ми казва че я естрах да застане пред тях и да им каже че неиска друг освен мен.всичко си беше нормално между нас докато незапочнахме да се караме без причина, да се нараняваме но въпреки неможем един без друг.една моя приятелка ми каза че може онази магиосница да ни е направила нещто,като черна магия за раздяла или пук на половинката ми да е направила магия за влиубване в друг мъж. Незнам какво да направя вече пробвах по много начини да я спра да я вразума тя ме турси плаче ми кълне се че ме обича и неика друг и слет ден два пак същтата йсторя и това вече в продължение на 1 година. Ог тогава на мен същто не ми върви и нито в живота нито финансово атака проблемите се усилват.миналата година по това време ходих при Ходжа и тои ми каза че късмета ми е заклиучен слет което ти ми даде един МУСКА които да ми отклиучи късмета,и слет време ми потръгна особенно финансово но точно тогава започна мучението между мен и половинката ми ,започнах да усещтам че нещто нее как трябва а тя самата сущто ми казва че неиска така да се държи и че и е странно всичко това.Преди 3 4 месеца МУСКА ми беше в наелон пликче беше се разтворило и видях на еда хартишка надписи ,чувал съм че се губи ехекта на МУСКАако го разтвориш и ,така и стана.от тогава МУСКА ми изчезна търсех го но така и не го открих.от както го няма,нещтата се влушиха наистина много,с половинката ми минахме през големи страдания и в момента е така.Много я ОБИЧАМ И НЕБИХ Я ОСТАВИЛ КАКВОТО И ДА СТАВА ЗАЩТОТО ЗНАМ ЧЕ ТЯ НЕБИ ИСКАЛА ДА ГО НАПРАВЯ И ЗНАМ ЧЕ И ТЯ СЪЩТО МЕ,ОБИЧА.

  КАКВО ДА НАПРАВЯ Ходжа Беркант ???
  искам да и направим магия да се върне при мен ,по добе така отколкото да я гледам,как плаче,неиздържам сърцето ми се къса.

  Искам един муска за късмет

  Един за богатство и пари

  И още два най важните за любов между мен и моятя половинка

  Ще ми помогнете ли много съм отчаян вече,а живота е прет нас.
  МОЛЯ ВИ ХОДЖА БЕРКАНТ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОМОГНЕТЕ МИ НЕМОГА БЕЗ НЕЯ И ТЯ СЪШТО БЕЗ МЕН МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
  ДАИТИ МИ ОТГОВОР МОЛЯ ВИ

 29. Здравейте,моят проблем е следният….преди повече от два месца ме напусна голямата ми любов…..и от тогва не спя…не ям…и взимам успокоителни иначе неспирам да плача и ако нямах пет годишна дъщеря….незнам. …какво щях да направя…. но най лошото е че не си играя с нея за дя невижда насълзените ми очи…грижа се за нея но не съм бащата който винаги съм бил вследствие на клето биологич ата и майка я взе при нея. ..изгубих си работата клято беше адски доходоносна.к всички близки и приятели ми обърнаха гръб. …. изгубих всичко. ….незнам в кой ръб да се забия….моля ви готов съм на всичко. ..готов съм да стигна до края …..може ли някой да ми помогне. ..да се свържа с Беркант. …Благодаря Ви

 30. Здравейте,поради мои собствени грешки момчето което обичам се отказа от мен ! Моля ви за помощ незнам какво да правя искам да си го върна имам чувството че церлият свят ми се обърна моля ви помогнете ми ще съм ви благосарна до края на дните си 🙂

 31. здравейте пише ви една майка която се тревожи за детето си ,дъщеря ми е в испания от 7год с семейството си имат три деца 20г от както са семейство но от 5м съпругат и започва дае ревнува и обвинява че му изневерява постоянно психически тормоз без да има вина моляви помогнете ми благодаря

 32. Здравейте пиша ви защото имам проблем, влюбен съм в една жена от две години но напоследък нещо не върви искам да си явърна много я обичам вярно е женен съм но бракът мие пълен провал. Обичам другата жена и постоянно мисля за нея не мога да спра да я обичам искам пак да сме заедно с нея съм много щастлив, напоследък тя се държи малко странно, но все пак се чуваме по скайпа и си говорим но не е както преди моля да ми помогнете да си я върна много я обичам.

 33. Здравейте Ходжа Беркант. Преди година имах връзка с мъж който обичам до полуда. Разделихме се. Сега се опитвам да си го върна но той има страх отново да не се разделим и предпочита да не рискуваме. Обичаме се. Но някак си раздялата ни не трябваше да се случва. И сега искам отново да се съберем, пак да сме щастливи заедно. Той е мъжа за мен. Обичам го!! Моля ви за помощ, вече се чувствам в безисходица а силно го искам да е до мен както преди. Благодаря предварително.

 34. Здравеите,многоуважавани.Искам да ви помоля за помощ.До 23.12.2015. год.бях с една жена,която обичам до полуда,и бих дал живота си за нея и неините две прекрасни деца.Нещата вървяха много добре,но уви.Разбрах,че близки до нея хора,са и направили магия.Молбата ми към вас е,Моля помогнете ми,да се съберем отново с нея.Обичам я безумно и не бих могъл да го преживея.Без нея няма да живея,ако трябва ще посегна на себеси.Предварително ви благодаря за вниманието и разбирането.

 35. Здравейте ходжа Беркант,нуждая се от вашата муска,живота ми се обърка 
  приятелят ми безпричино ме изостави и неиска да се върне при мен.Аз страдам от деня в който това стана. Не мога без него моля ви искам най много да си го върна обратно при мен
  Обичам го страшно много. Всяка нощ заспивам с мисълта за него. И се събуждам изморена от мисли как да го върна. Моля ви помогнете ми чакам всяка секунда с нетърпение да се сдобрим и пак да се обичаме дори и по силно. Моля ви помогнете ми час по скоро.

  .

 36. Здравейте имам нужда от помоща Ви,от тре месеца сме заедно с приятелката ми но изведнаж реши че чувствата и са изчезнали.Всичко беше супер понеже се познаваме от преди с нея но сега се получиха нещата и бяхме много радостни.Незнам какво да правя иска да се разделим казва също че е объркана а си бяхме казали че сме сериозни и сме заедно и за напред.Трябва нещо да се направи обичам я а и тя ме обича сигурен съм искам да сме заедно. Ето и пощатата ми naka1@mail.bg ще очаквам да ми пишете Благодаря

 37. Здравейте,имам проблеми с мъжа с когато съм от почти 5месеца .Вече не ме иска в живота си,а аз го обичам и бих направила всичко за да го върна, безпричино ме изостави и неиска да се върне при мен,а с него сме ходили да се молим да сме заедно завинаги той много ме обичаше но нещо го отблъсна от мен. Влюбих се силно а сега той не ме иска и казва, че се е отвратил от мен и отказва да контактува с мен. Толкова е силна мьката ми, че не мога да живея нормално. Искам го, а незнам какво да направя за да си го вьрна и трябва ли изобщо да искам да си го върна или трябва да го забравя. Моля помогнете ми!!!

 38. от година и половина съм влюбена в момче което не е от моята религия, тоест той е турчин и преди бяхме гаджета, но скъсахме. Проблема е че не мога да го забравя, опитвам се постоянно, но не се получава. А също и учим в едно и също училище и всеки ден го виждам. Моля ви да ми кажете как мога да го забравя, защото заради тази любов не мога да продължа живота си постоянно с които и да съм си мисля за него.

 39. Здравейте имам връзка с жена от 2 месеца, много я обичам и знам че това е човека, но от известно време тя не показва чувства, моля за помощ

 40. влюбена сам в един маж още от ученичка спали сме заедно няколко пъти и това е последния пат му приэнах любовта си но тои не ми отварна от тогава минаха 3 г искам този човек да се влуби в мен ас немога без него обичам го повече от 10 г

 41. Здравейте ходжа Беркант,нуждая се от вашата муска,живота ми се обърка много,затънах финансово,живея с мъж който не обичам,и съм влюбена в друг до полуда,той обаче иска от мен само плътски удоволствия.аз го искам страшно много обичам го лудо.моля ви помогнете ми

 42. Бях с един мьж. Влюбих се силно а сега той не ме иска и казва, че се е отвратил от мен и отказва да контактува с мен. Толкова е силна мьката ми, че не мога да живея нормално. Искам го, а незнам какво да направя за да си го вьрна и трябва ли изобщо да искам да си го върна или трябва да го забравя. Моля помогнете ми!!!

 43. Здравейте,имам проблеми с мъжа с когато съм от почти20 години.Вече не ме иска в живота си,а аз го обичам и бих направила всичко за да го върна.Моля ви помогнете ми

 44. моля ви,какво трябва за да имам една от любовните ви муски,искам да си върна любовта на живота си,но незнам името на майка му

 45. Здравейте..нуждая се спешно от помощ.мъжът с който съм вече 7 год..ме остави заради друга а иначе твърди че още ме обича но обича и нея и не знае какво става с него.ходих на гледачка която ми каза че тя го е обсебила с много силна магия.а също че и върху мен и детето ми тегне силно проклятие и магия които може да доведат до смърт в скоро време.много ви моля за помощ.отчаяна съм

 46. Sgodix se za sedem godini po golqm ot men sled kato zavar6ix srednoto si obrazovanie. Predi da se saberem toi prave6e pohti vsihko za da sme zaedno povehe vreme a sega se vsihko e sladak spomen. Sled godeja toi oxladnqva6e vse povehe do dnes kogato mi kaza he e bezrazlihen kam men,no az go obiham povehe ot jivota si,smartta e edinstvenia variant da se otkaja ot nego.Kakvo da napravq za da me jelae navsqkade do nego i da misli samo za men kakto az.

 47. Имам проблем и искам да разбера на какво се дължи всичко,което ми се случва и мога ли да обърна нещата в моя полза и никога повече да не ме спохожда същото.

 48. Влюбих се в един мъж безкрайно- искам го много и той ме обичаше много, но си има властна жена до себеси която за 2 години успя системно да заличи любовта между нас. Аз много го обичам и искам и той мен, но неможе да я остави и взе окончателно решение да е с нея От тогава немога да спя, да ям, да работя искам само да умра…немога да го преживея!!! Опитах да го забравя- в чужбина ходих- немога. Живея в безкрайни мъки. Моля ви за спешно съдействие

 49. Как бих могла да получа муската за любов от ходжата. Само че нямам много време. Нужна ми е до месец. Защото човекът, когото обичам се готви да си заминава и повече няма да го видя. Моля свържете се с мен. Ще направя каквото е необходимо. Поздрави от мен

 50. iskam da polucha muska za luibov i da nakaram choveka kogoto mnogo obicham da se vluibi v men i da me zaobicha da mi predloji da se ojenim i da badem mnogo shtastlivi.Blagodarq vi!

 51. Здравейте,искам да си върна мъжа когото обичам,но той вече е с друга жена,имам ли шанс.Моля помогнете ми.Поздрави..

 52. Здравейте! Загубих магията на Любовта и човекът, който обичам се отдалечава, бих искала да успея да върна онази страст и вълнения, които бяха, за да бъдем отново щастливи. may67@abv.bg

 53. Много моля да ми изпратите муска за любов, мисля, че я срещнах, но нещата не вървят гладко, моля помогнете

 54. Ne moga da spq ne moga sa si virsha dobre rabotata razbolqh se seriozno! Islam da si go vırna i toi sa me obica tolkova silno kolkoto az nego da ne moje bez men kakto az ne moga bez nego i da ne moje da bude s druga kakto az ne moga da buda s drug. Opitah kalvi li ne nachini da go zabravq no ne izlqza ot glavata i ot sırceto mi. Molq da mi pomognete da si go vurna zavinagi no iskam i toi da me obica iskrenno kakto az nego a ne da go durja nasila. Blagodarq predvaritelno!

 55. Бях с един мьж. Влюбих се силно а сега той не ме иска. Толкова е силна мьката ми че се разболях лошо. Искам го а незнам какво да направя за да си го вьрна и то завинаги. Моля помогнете ми!!!

 56. имам магия за раздяла.приятеля ми безпричино ме изостави и неиска да се върне при мен.а с него сме ходили да се молим да сме заедно завинаги той много ме обичаше но нещо го отблъсна от мен.мен болест след болест ме напада вообще не ми върви.имам и съпруг с който се разбираме но и него го отблъсва нещо от мен и той само ме кара да го водя по църкви да му четат.голямата ми дъщеря и тя ходи като уличница хвана по кривия път.вообще не ми върви.много страдам за приятеля ми искам да сме заедно искам да се върне при мен.искам и муска да ме предпазва от магий.живее ми се като нормален човек сили нямам вече.и на малката ми дъщеря не и върви,за да страдам това е

 57. zdraveite xodza berkant molia vi za pomo6t imax vrazka s edin maz razdelixani kazvase kosta znam che ako e pisano 6e sme zaedno moliate izkam da mi otgovoris imali nadezda ili e svarsilo iskam i edna musxa ot teb da si ziv i zdrav .znam ce imam magia za smart i za tova ne mi varvi . blagodaria ti

 58. Здравейте, Соня! Най-добре пишете директно на мейла info@berkanto.com защото в момента връзката по този начин не се получава. Направихме няколко опита да ви пишем на мейла, писмата се връщат. Така че пишете от мейл, който доказано работи, на адреса по-горе. Г. Тошева.

 59. Здравейте,бих искала муска за любов от ходжата.имейла ми е:angiem2104@gmail.com
  Благодаря предварително

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *