Беркант: Как се става магьосник или ходжа?

Питаме Беркант как се става ходжа или поне маг. Ето неговият отговор: Всеки човек иска сам да си махне симптомите на магия за раздяла чрез четене на Коран или другояче.

Писах вече по този въпрос. Ако някой иска да стане доктор, адвокат, готвач, банкер, ходжа, или магьосник трябва да учи в такова училище дълги години.

За доктор се учи 5 или 6 години, за адвокат – пак толкова, за готвач, три или четири години, а за ходжа или магьосник се учи най-дълго. И се иска много четене на Коран. Много млади хора искат да станат магьосници, за да правят сами магии на някой свой любовник или любовница.

Беркант как се става ходжа 02Подбудите са лични. Разбирам ги тези хора. Дори да са хора на възраст, те са деца в своето развитие и не са дорасли до времето, когато ще им отвори портата на тайнството на тази наука. Всевишният си знае работата и отваря тази порта само на хората, които имат наченки на тази дарба и най-вече искат да се отдадат на служба на останалите.

После самият Бог изпраща хората, които ще научат този човечец на магиите. Ще го подложи на много изпитания в живота, ще го сложи на колене и ще изпита силата му дали той сам да се изправи и продължи.

Ако кандидат магьосникът или ходжата се справи с това изпитание и оцелее от ударите на съдбата, тогава сам Бог му изпраща учител след учител, книга след книга. Пътят на правоспособния ходжа е много дълъг. Самият ходжа се учи ежедневно, също както един добър доктор всеки ден трябва да научава за новостите в медицината.

Всеки клиент на магьосника или ходжата е също учител. Това обучение е един непрекъснат процес до края на живота на този, който се е посветил да помага на хората. Има ходжи, които са се отдали на тъмните сили и за много пари продават и душата си. Те с лека ръка правят лоши магии, въпреки че са на ясно, че това рано или късно ще отнесе главата на човека, продал се на тъмнината.

Всеки си носи своя глава на раменете и сам определя какъв да е.

Когато бях дете, сънувах странен сън, който разказах на майка ми и баща ми. Те като чуха моя сън, ме нахокаха и ме заставиха да не продумам дума по този въпрос, за да не ме заклеймят като богохулник.

Беркант как се става ходжа 04Аз бях малък, на около 4 години, но ясно си спомням съня и до днес. В съня си се видях стар, белобрад, висок и леко прегърбен с блага усмивка и готов винаги да помогна на много хора от цял свят, без да зная езика им къде със съвет, къде с нещо малко написано на листче хартия с някакви драскулки.

Виждах хората на картинки и ги гледах от някаква кутия от която идваше светлина. Когато се изморявам, затварям кутията и тя ставаше като голяма книга, но с две страници. Аз седях отстрани а един младеж чукаше със средните пръсти по някакви копчета като малки камъчета подредени едно до друго на хубави редички. Това се съпровождаше с постоянно четене на Коран от моя страна, което изваждаше интересни факти за бъдещето на всеки. Също разпознавах безотказно всички симптоми на всяка магия.

Като чукне няколко пъти излиза един човек и всичките му роднини. Там пише нещо за това семейство и има много въпроси. Момчето седнало пред кутията чете написаното и млъква. Аз съм седнал с бяла дълга роба до него, затварям очи и започвам със затворени очи да говоря, все едно чета от книгата на живота на това семейство.

Докато чета със затворени очи, оня младеж го чувам как чука със средните си пръсти по камъчетата, които сами се повдигат след като той ги е натиснал. Като отговоря на това семейство, после моите помощници ми дават листче хартия и клечка, от която излиза черна следа и аз пиша някакви завъртулки.

Това било магическо писмо. Така помагам на много хора от цял свят. Те идват в кутията, която прилича на книга с две страници а аз им помагам. Разказах този толкова ярък сън на моите родители и очаквах те да ми кажат какво е това.

Всъщност не разбрах защо така реагираха и ми забраниха да го казвам повече това на глас. Вече много години след смъртта им вече разбрах, че това, което съм сънувал като малък, Бог ми го е показал в съня какво ще правя аз през живота ми та чак до края на дните си.

Ето вече минавам границата на средната продължителност на живот и често си мисля, че е време да се отдам на заслужена почивка, но висшите сили още ме държат на земята жив, макар стар и болен. Още не съм си свършил работа и трябвало още да помагам на хората в нужда.

Ходжа и магьосник се става лесно ако ти е дадено отгоре

и след това много трудно ако си решил да помагаш на хората. Трябва и да знаете, че да работиш със съдбите на хората не е лесно. Често усещам как, докато тегля лошотията от хората, тя се лепи на мен. Има дни, в които не мога да работя от изтощение и често влизам в болница за да ме възстановяват.

Лекарите ми се карат и ми забраняват да работя толкова много, но бог ми е наредил да помагам докато съм жив. Понякога се налага да отида в планината и да избягам от всяка врява. Това е необходимо, за да възстановя силите си. Затова моля ви, мили хора, да не ме съдите, защото по това време няма да мога да отговарям на въпросите ви и да правя исканите от вас муски. Тази почивка в майката природа обаче ме възстановява по-бързо отколкото в болницата и затова предпочитам гората.

Беркант как се става ходжа 03Някои хора си мислят, че работата на ходжата или магьосника е лека работа. Седи си там дъртия, мърмори, бае против уроки, прочете киприянова или друга молитва, напише някое и друго листче, припее някоя и друга сура, направи любовна магия и готово! Така изглежда отстрани. Истината е, че тази работа е по-тежка и от това да копаеш картофи на полето или в планината да събираш камъни. Душевните камъни на хората са далеч по-тежки от земните камъни.

Това може да го разбере само такъв като мен, който тегли много камъни. Често се случва да се боря и с канарите в душите на хората. Затова, който иска да става ходжа, нека ми се обади и аз ще го науча. Трябва обаче този младеж да е готов да даде всичко от себе си и целия си живот, защото това, на което ще го науча, много ще му тежи.

Тази наука е голям товар и на гърба душевно слаб човек няма да издържи.

Ходжа Беркант

Enjoyed this post? Share it!

 

33 коментара по “Беркант: Как се става магьосник или ходжа?

 1. Моята специалност е да връщам щастието на семейството. Пишете лично тук и дайте своите данни, за да отговоря на въпросите Ви : email: info@berkanto.com

 2. Здравейте Беркант ходжа имаме изключителна и належящта помощ от ваша страна молим ви трябва спешно да се предприемат мерки… Не желая публично да коментирам проблемите ни и за това ви моля за директна връзка с Вас . с уважение

 3. За връзка с ходжа Беркан не звънете на телефон, защото ходжата е много зает с лични контакти и отговори на писма на хора от цял свят. Ако някъде видите телефон, да знаете, че някой се представя от негово име.

  • Xodja Berkanto. Kak e vazmojno da se zapish

   ….

   na obucenie za da stana magiosnik ili xodja.Kakvo vi e neobxodimo za da otgovorite tocno I vqrno dali edin covek dori I balgarin doli ima dadenost za lecitel magiosnik xodja.t

   • Румисна, пишете личнно съобщение в мейла и ще обясня подробно как се става магьосник и кой има даденост.

 4. Здравейте Беркант ходжа нуждая се от помощта ви със със съпруга ми смеразделени от 10 месеца има друг човек в живота му имаме деца и искам да си върна любовта му и да спася семейството си,по някакъв начин

  • Помагам при разделени семейни двойки. Правя специален индивидуален ритуал. Той се поръчва лично. Ще помогна.

 5. Здравейте Ходжа Беркант.Не знам как да започна и от къде .От както се помня все във нещо няма да ми върви колкото и кураж дa си давам не става,все едно целия свят е срещу мен. Вечно със семейни неприятности.Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете !

 6. Zdravei Berkan Hodja iskam da se svarja s vas no niskam da bade bubli4no poneje na6ata istoria e dalga i obarkana.i vse si mislim 4e tova e sadaba,no si.milim 4e moje i da imame nw6to napraveno.

  • Зумбила, от офиса ви писахме десетки писма. Те се връщат като недоставена поща, защото не сте написала коректно своя имейл адрес. Няма начин как да се свържем с Вас в този случай. Ако сте забравила как е истинския Ви мейл, направете си нов.

 7. Мажами е антон валентинов свбов 13.12.1991 искам дами кажете нешто за него ние сме в испаниа

 8. Здравейте,Беркант Ходжа.Не знам как да започна.Обичам до полуда едно момиче с което се разделихме.Имаме и дете.Всичко стана внезапно.След това започнах да пуша и пия денонощно.Свалих 15 кг за 2 месеца.На ръба съм.Не издържам.Съмнения имам,че ни е направено нещо.МОЛЯ ТЕ от сърце да ми помогнеш.

 9. Здравейте Ходжа Беркант.Не знам как да започна и от кафе.От както се помня все във нещо няма да ми върви колкото и кураж д си давам не става,все едно целия свят е срещу мен.всичко започна от преди 10Тина година когато бях с едно момиче,изведнъж бях като болен, изнервен неговорех карах се с всички,тогава ееших да се допитам до гадателка която им каза че ми е на на прав е но нещо от нея…казами какво да направя и се оправих.оттогава все неволи в живота всемейството..опитвам се да се боря но психически вече се изтощих…найголемия проблем е семеен..с жена ми постоянно се караме разделяхме се имаме детенце което попива и то страда най много.изведнъж охладня към мен не се интересуваше от мен все едно друг човек…пак ходих на врачка казаха ми че ина двамата е направена магия от непрофисионалисти..пак правихме разни неща малко се пооправиха нещата но пък нямаме интимен живот отбягва ме с думите не желае и така нататък…многоо ми етрудно.имам камък в гърдите немога да се радвам на нещата около мен нямам щастие…незнам кой и защо го прави но разваля човешките животи..вярвам в тези неща затова седопитвам до ваз..много ми е трудно да обясня всичко потробно така с писане..наистина от сърце ви моля поне два реда да ми отговорите,рядко има такива хора като ваз и е трудно допира с ваз.всичко добро ви желая и най вече здраве..

  • Здравеите казвамсе Румяна мажът ми Стаян имаме две деца близнаци. Семеиствота ми се разпадна заради свекървата тя ревнува излобе че той обръща повече внимание на мен така изкарахме 7 години и тя оспя даго настрои срещо мен и ни раздели тои избра нея и живеят заедно а аз на квартира искам да се сабера с мажът ми и децата ми обичам го но съм бесилна да се боря дори като ми води децата не влиза в квартирата незнам защо искам помош от вас пак даме заобича и децата ми да живеят с двама ми как да си върна обичта на любимия да доиде да живем заедна а неината злоба и завис да спра ще се радвам да ми помогнете

   • Често роднините правят лоши магии на децата си. Лошото е , че това се отразява и на младото поколение. Нямате време за чакане. Побързайте с развалянето на магиите.

 10. Здравей беркан ходжа изкам даси споделям болката си със вас от много от давна неми върви във личния живот нямам късмет изкам дасе оженя но което харесвам тя не изка с мен да бъде чувствам се много ИЗ тущтен и много ми е мъчно всякаш съм във един кръг от този крък няма излизане само сам във без изходица на 25 г съм изкъм да си имам семейство моля ви да ми помогнете незнам как да се измъкна от това във учите на хората съм като тъмна мрачна страна моля ви помогнете ми

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *